Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce să vorbești cu o fată prin mesaje: Cum să o cucerești din două cuvinte

Ce să vorbești cu o fată prin mesaje: Cum să o cucerești din două cuvinte

06 ian. 2022, 16:10,
în Stiri si curiozitati

Atunci când nu știi ce să vorbești cu o fată prin mesaje trebuie să știi că acestea sunt înnebunite după băieți modești și sincer. Cu siguranță în momentele în care simți că simpatizezi o domnișoară ai vrea să comunici cu ea mai mult. Pentru a reuși să construiești un mesaj atractiv, care să o intereseze trebuie să te folosești de mai multe replici de agățat.

Cu siguranță atunci când ești lipsit de idei, dar îți dorești să abordezi o fată cauți surse din care să te inspiri. De cele mai multe ori, când nu știi cum să începi o discuție cu o fată trebuie să o cucerești folosind mesaje siropoase. De asemenea, foarte apreciate de femei sunt și mesajele care conțin complimente.

un barbat si o femeie care stau in pat si vorbesc prin mesaje

Foarte apreciate de femei sunt mesajele care conțin complimente.

Ce să vorbești cu o fată prin mesaje: Cum să o faci să se îndrăgostească de tine

Să știi că o femeie preferă mesajele lungi și elaborate. Cu siguranță, atunci când vorbești cu o fată prin mesaje, cuvintele reprezintă arma ta. Astfel, succesul tău depinde modul în care reușești să mânuiești această armă. De cele mai multe ori, fetele preferă băieții care sunt interesați de pasiunile acestora. Din moment ce vei întreba prin intermediul mesajului despre modul în care aceasta își petrece timpul liber, cu siguranță vei stârni o discuție foarte interesantă cu aceasta.

În zilele de astăzi, prin intermediul mesajelor poți cu ușurință să cunoști o persoană aflată la sute de kilometri. Astfel, pentru a cunoaște o fată cât mai bine, poți aborda subiecte precum țările pe care aceasta visează să le vadă și locurile în care ar vrea să meargă. De asemenea, fetele apreciază atunci când băieții povestesc despre planurile viitoare. Atunci când îi vei povesti despre scopurile tale și care sunt orizonturile la care tinzi, cu siguranță îți vei crește imaginea în fața acesteia.

fata care priveste in telefon

Majoritatea băieților consideră că poveștile despre trecutul acestora nu provoacă interes

Să povestești sau nu despre trecut prin mesaje: La ce sunt atente fetele când discută pe rețelele de socializare

Majoritatea băieților consideră că poveștile despre trecutul acestora nu provoacă interes. Însă, trebuie să știi că, de obicei, fetele sunt foarte curioase. Astfel, dacă vei începe a povesti despre trecutul tău, conversația va putea dura chiar ore întregi, întrebările venind, evident, din partea fetei. Cu siguranță, trecutul tău nu reprezintă un subiect de discuție în prima zi de cunoaștere cu o fată. Însă, cu siguranță odată cu evoluția prietenii voastre, aceasta va fi foarte cointeresată să afle despre fostele tale povești de iubire.

Pentru a face conversația voastră mai dinamică și mult mai interesată poți să apelezi și la unele replici de agățat. Acestea te vor ajuta să-ți accentuezi latura ta umoristică și să distingi atmosfera când simți nevoia. Unele dintre cele mai de efect replici le poți găsi chiar în textul acesta:

„ Wow! Semeni foarte mult cu viitoarea mea prietenă!”

„ Ești atât de frumoasă încât mi-am uitat replica..”

„ Ți-a zis cineva până acum că arăți exact ca fata visurilor mele?”

 

un baiat care scrie un mesaj pe telefon

În zilele de astăzi, prin intermediul mesajelor poți cu ușurință să cunoști o persoană aflată la sute de kilometri

Teme de abordat atunci când nu știi cum să începi o conversație cu o fată

În momentele în care nu știi cum să începi o conversație cu o fată poți să o provoci să ghicească ce ți s-a întâmplat în copilărie sau chiar în timpul zilei. De asemenea, poți să-i ceri părerea referitor la un obiect vestimentar sau asupra unei situații. Femeilor le place atunci când părerea lor contează și poate face diferența.

De asemenea, poți să-i apreciezi pozele nu doar prin oferirea unui like pe Instagram. O fată va aprecia dacă va primi un mesaj în care îi spui despre frumoasa rochie pe care o poartă în cea mai recentă poză sau despre machiajul pe care și l-a făcut.

Poți să-i scrii la începutul zilei că în momentul în care te-ai trezit ai simțit un dor sau că ceva sau mai bine zis, cineva îți lipsește. De asemenea, poți să o provoci și să pariezi cu aceasta. Fetelor le plac provocările, acestea le ambiționează, reușind să le facă să se gândească la tine mai des.

Cu siguranță atunci când nu știi ce să vorbești cu o fată prin mesaje poți să abordezi și cele mai neașteptate teme. Poți să-i cercetezi pagina de Instagram sau Facebook pentru a identifica care este genul ei preferat de muzică, discutând despre ultima piesă lansată de artistul preferat.

femeie care priveste in telefon si zambeste

Să știi că o femeie preferă mesajele lungi și elaborate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
09 august 2024
09 august 2024