Prima pagină » Cancan » Ce s-a întâmplat între Andra și Cristina Spătar, la nunta din Râmnicu Vâlcea. Detalii din culisele grandioasei petreceri

Ce s-a întâmplat între Andra și Cristina Spătar, la nunta din Râmnicu Vâlcea. Detalii din culisele grandioasei petreceri

27 iun. 2023, 14:02,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Spătar s-a măritat, sâmbătă, cu omul de afaceri Vincețiu Mocanu. După ce au pășit în fața altarului, unde au fost cununați religios, cei doi au mers într-o locație superbă din Râmnicu Vâlcea pentru a petrece alături de cei 500 de invitați.

În mijlocul petrecerii, artista a început să plângă, vizibil emoționată de discursul ținut de Andra înainte de a cânta la nunta ei.

Ce s-a întâmplat între Andra și Cristina Spătar, la nunta din Râmnicu Vâlcea

O nuntă este un eveniment emoționant pentru orice mireasă. Iar unele femei care ajuns în fața altarului alături de bărbatul iubit ajung să verse câteva lacrimi. Însă, pe Cristina Spătar nu evenimentul în sine a făcut-o să lăcrimeze, ci discursul ținut de Andra.

„Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici. O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc. Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat”, a spus Andra înainte de a cânta la nunta Cristinei Spătar, potrivit Wowbiz.

Cu ochii plini de lacrimi, Cristina Spătar i-a răspuns: „Și eu te iubesc”.

Artista a solicitat ajutor medical înainte de nuntă

Înainte de a se mărita, Cristina Spătar a avut nevoie de ajutor medical, astfel că o ambulanță a fost chemată la hotelul unde era cazată aceasta.

„Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată. Mi-a fost puțin rău și la nuntă, dar am mers înainte! Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc acum și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la nuntă și la petrecere! A însemnat mult pentru noi”, a povestit Cristina Spătar pentru Ciao.

În cele din urmă, artista ș-a revenit și a putut petrece alături de cei 500 de invitați ai ei și ai lui Vicențiu Mocanu.

Unde vor petrece mirii prima vacanță pentru luna de miere

Imediat după ce și-au jurat iubire în fața altarului, chiar înainte de petrecerea de nuntă, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au răspuns la întrebările reporterilor.

Întrebați ce planuri au pentru luna de miere, bărbatul nu a vrut să dea prea multe detalii despre vacanța unde urmează să plece, însă a precizat că vor fi mai multe perioade în care vor petrece această „lună de miere” care are loc după evenimentul cel mare.

„În luna de miere… sunt mai multe luni de miere, mai fracționate”, a declarat Vicențiu Mocanu.

Însă, Cristina Spătar nu a vrut să păstreze secretă destinația pentru luna de miere și a spus lucrurilor pe nume. Cei doi vor merge prima dată în Maldive. Mai mult decât atât, aceștia vor pleca pe insula exotică însoțiți chiar de nașii de cununie.

„O să mergem cu nașii noștri, la invitația noastră o să facem o scurtă vacanță în Maldive”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *