Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce s-a întâmplat, de fapt, între Maria Constantin și Gabriela Cristea. Nu mai este un secret

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Maria Constantin și Gabriela Cristea. Nu mai este un secret

29 ian. 2022, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Maria Constantin și Gabriela Cristea au în comun faptul că au fost căsătorite cu același bărbat. Interpreta de muzică populară și prezentatoarea de televiziune s-au iubit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Au fost povești frumoase de dragoste care, la un moment dat, s-au încheiat, iar fiecare și-a văzut de treaba lui. Conflictul dintre cele două vedete a izbucnit în urma unor declarații pe care le-a făcut Maria Constantin.

Ce a spus Maria Constantin despre Gabriela Cristea

Maria Constantin a declarat că nu a stat de vorbă niciodată cu Gabriela Cristea, însă conflictul dintre ele a izbucnit în urma unei emisiuni tv în care cântăreața de muzică populară a făcut comentarii legate de Gabriela. Interpreta de muzică populară a fost provocată să spună trei lucruri negative despre vedeta tv și a spus că a început să se îngrașe. Ulterior, Maria Constantin a ținut să precizeze că nu a cunoscut-o personal pe Gabriela Cristea, iar cuvintele spuse atunci nu au fost cu rea intenție.

(…)Și, la un moment dat, întrebarea era ‘Spune 3 lucruri negative despre Gabriela Cristea’. Am spus și eu ce am văzut în ultima perioadă pe la televizor, dar nu ce am auzit. Ce am văzut eu și am sesizat, adică la modul că a început să se îngrașe un pic, că nu știu ce, dar nu a fost cu intenție, pentru că nu o cunosc și nu am ce spune despre ea, a declarat Maria Constantin.

Ce a găsit Maria Constantin în casa fostului ei soț

Maria Constantin a fost căsătorită cu regretatul om de afaceri Marcel Toader după ce acesta încheiase mariajul cu Gabriela Cristea. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a găsit în casa soțului ei de atunci câteva lucruri de-ale Gabrielei, dar că asta nu a deranjat-o absolut deloc. Știa că povestea dintre ei s-a încheiat și a făcut abstracție de acele lucruri.

Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă. Nu am vrut să le arunc pentru că nu mă deranjează. O dată ce o poveste este încheiată, e prea puțin important. Ulterior, și eu am lăsat multe lucruri. De la ea a rămas o casetă de make-up și câteva creme, a mai spus Maria Constantin.

Timpul a trecut, iar acum Maria Constantin are un iubit pe nume Dragoș, cu care nu se afișează foarte mult, dorind să păstreze discreția. Bărbatul activează în domeniul imobiliarelor și deține o pensiune în Argeș. La fel ca și interpreta de muzică populară, și el a mai fost căsătorit și are un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *