Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce s-a întâmplat, de fapt, când fiica lui Adrian Minune a fugit de acasă cu Franco. Manelistul nu a fost de acord cu relația lor

Ce s-a întâmplat, de fapt, când fiica lui Adrian Minune a fugit de acasă cu Franco. Manelistul nu a fost de acord cu relația lor

04 sept. 2024, 22:20,
în Cancan ultimă oră

Scandalul din familia lui Adrian Minune a fost urmărit de o țară întreagă, în anul 2014, când Karmen Minune a fugit cu Franco. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în acel moment și cum a reușit artista să își convingă tatăl să îl accepte pe Franco în familia lor.

Karmen Minune a anunțat divorțul de Bogdan Căplescu, în urmă cu câteva zile. Despărțirea lor a devenit subiectul momentului, însă în trecut au mai existat situații care au ajuns în atenția tuturor. În anul 2014, fiica lui Adrian Minune a fugit de acasă cu Franco, iubitul ei de atunci.

Ce s-a întâmplat, de fapt, când Karmen Minune a fugit de acasă cu Franco

Fanii vedetei au urmărit cu atenție tot ce s-a întâmplat în urmă cu aproape 10 ani, când Karmen Simionescu s-a îndrăgostit de Franco și a decis să fugă cu el în lume. Adrian Minune nu a fost, inițial, de acord cu relația lor, însă ulterior a decis să îl accepte în familie.

Manelistul a vrut să își aducă fata acasă cu orice preț, având în vedere relația apropiată dintre ei și familia frumoasă pe care o au.

Adrian Minune a declarat, în acele momente, că este dispus să îl accepte pe Franco în familia lor și să le organizeze o nuntă ca în povești. Manelistul a spus că tot ce își dorește este ca fiica lui să fie bine și fericită.

„Sunt disperat şi sunt plecat la vânătoare. Meseria mea nu are nicio legătură cu supărările mele. Mă bucur că fata mea este întreagă. Mă bucur că sunt fericiţi. E la munte şi pe la cota 1800 e puţină zăpadă. Poate o să se dea cu schiurile şi o să păţească un accident ca băiatul acela de la curse. Dacă mă aude, să facă în aşa fel să mă îşi sune socrul. Eu îl accept ca ginere dacă vrea să fie cu fata mea, dar problema este cu ce o va ţine. Şi eu am fugit cu mama lui Carmen, dar ea a fugit cu banca”, a declarat Adrian Minune la Un Show Păcătos, în urmă cu aproape 10 ani.

Artista și Franco s-au despărțit în cele din urmă

Relația dintre Karmen Simionescu și Franco a luat sfârșit în anul 2014. Deși Adrian Minune l-a acceptat în familia lui, iată că cei doi au decis, în cele din urmă, să își spună ”adio”. Vestea a fost confirmată inclusiv de Karmen Simionescu.

„Dragii mei, cum unii deja ştiţi, relaţia mea cu Franko s-a încheiat. Am decis să fac anuntul public pentru că astăzi am fost bombardata cu întrebări, telefoane si paparazzi in jurul casei. Cu multumiri, Karmen”, a scris fiica lui Adrian Minune pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *