Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce s-a întâmplat cu văduva lui Dan Spătaru. Nu își poate reveni: ,,Văd negru totul…”

Ce s-a întâmplat cu văduva lui Dan Spătaru. Nu își poate reveni: ,,Văd negru totul…”

03 iul. 2022, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Dan Spătaru a lăsat în urma sa o soție îndurerată care îi simte lipsa în fiecare zi. Recent, Sidonia Spătaru a trecut printr-un eveniment nefericit, mai exact un accident în urma căruia a ajuns la spital. Iată ce s-a întâmplat cu văduva regretatului artist Dan Spătaru.

Ce s-a întâmplat cu văduva lui Dan Spătaru

Sidonia Spătaru a fost implicată într-un incident în urma căruia și-a rupt o mână. Văduva regretatului artist Dan Spătaru a ajuns pe mâna medicilor după ce a căzut pe stradă. Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, când aceasta se întorcea din vacanță. Din fericire, acum este în afara oricărui pericol.

Sidonia Spătaru a alunecat pe un canal și a căzut în plină stradă. Din instinct a pus mâna la cap, suferind astfel o fractură. Medicii i-au pus mâna în ghips. Văduva lui Dan Spătaru a rămas cu o teamă în urma acestui incident și evită să mai plece singură de acasă. Încearcă să se descurce cu o singură mână acum pentru că stânga este în ghips și nu o poate folosi deloc.

Am căzut, am mâna în ghips. Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și am pus mâna, din instinct. Când am căzut eram cu Dana, fiica mea. Nici nu am apucat să deschid ușa portierei de la mașină, că am pus piciorul pe un canal și am alunecat. Eu, de fel, sunt neatentă și repezită. Acum am prins o frică, că îmi e teamă să mai merg singură. Dana și-a luat liber acum, de la serviciu, să mă ducă, să mă aducă… de la medic. Nu pot face nimic cu mâna stângă, nu am forță’, a declarat Sidonia Spătaru.

Sidonia Spătaru suferă de depresie

Cea care i-a fost alături regretatului Dan Spătaru la bine și la greu se luptă cu o depresie care o chinuie de câțiva ani. Pierderea soțului ei iubit a fost o lovitură grea pentru Sidonia Spătaru. De atunci viața ei s-a schimbat. Spune că vede totul în negru, și-a pierdut optimismul și bucuria.

Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul, a spus Sidonia Spătaru.

Sidonia Spătaru îi îndeamnă pe oamenii care se luptă cu depresia să caute ajutorul specialiștilor, pentru că este o problemă cât se poate de serioasă. Încă de la primele semne trebuie să se acționeze ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`