Prima pagină » National » Ce s-a întâmplat cu soţia lui Lucian Mîndruţă după ce s-a vaccinat anti-COVID

Ce s-a întâmplat cu soţia lui Lucian Mîndruţă după ce s-a vaccinat anti-COVID

04 ian. 2021, 14:21,
BZI.ro, în National

Ioana Mândruţă, medic de profesie şi soţia cunoscutului om de televiziune Lucian Mîndruţă, este unul dintre cadrele medicale care au primit un vaccin împotriva noului coronavirus. Dupe 24 de ore de la administrarea vaccinului, ea a împărtăşit cu prietenii din mediul virtual impresiile. Iată ce s-a întâmplat cu soţia lui Lucian Mîndruţă după ce s-a vaccinat anti-COVID.

Ioana Mîndruţă, soţia celebrului Lucian Mîndruţă, s-a numărat printre cadrele medicale de la Spitalul Universitar din Bucureşti care au primit doză de vaccin împotriva COVID-19. Ce s-a întâmplat cu ea la 24 de ore? Soţia jurnalistului a împărţit cu fanii impresiile, după ce a postat pe reţeaua de socializare.

Ce s-a întâmplat cu soţia lui Lucian Mîndruţă după ce s-a vaccinat anti-COVID

Soţia lui Lucian Mîndruţă s-a vaccinat anti-COVID-19, apoi a postat imaginea pe o rețea de socializare. Plus multe detalii despre ceea ce înseamnă vaccinul, dar şi care au fost reacţiile în primele 24 de ore. Fanii prezentatorului care au văzut fotografia au apreciat totul.

„La 24 de ore de la vaccinare pot spune că am avut ceva durere la locul injectării, amorţeala uşoară pe mână, febra moderată în cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jenă la mişcare în umăr. Toată experienta comparabilă cu orice alte vaccinări anterioare. Rapelul peste 3 săptămâni”, au fost explicaţiile Ioanei Mîndruţă, care a fost vaccinate sâmbătă.

Reacţiile internauţilor nu s-au lăsat aşteptate.

„Tot respectul doamna doctor!!! Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine. Datorită dumneavostră, am o viaţă normla. Mulţumesc”, „Tot respectful, doamna doctor!!! Săptămâna viitoare o să mă înscriu şi eu pe o listă de aşteptare. Multă sănătate vă doresc!!!”, „Cu tot respectul, doamna doctor, pentru încurajare şi să nu mai văd atâtea păreri contra despre acest vaccin!”, sunt câteva dintre comentariile acestora.

Reacţia haioasă a lui Lucian Mîndruţă

După ce soţia sa s-a vaccinat, cunoscutul jurnalist a avut o reacţie haioasă şi a comentat în stilul caracteristic.

„Dacă tot m-au întrebat mulţi care sunt efectele secundare la vaccin, aveţi în postarea ei experienţă soţiei mele. Eu, ca observator independent, pot doar să vă spun că de dimineaţă m-a certat ca e iar dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…)))”.

Ce reacţii adverse poate avea vaccinul? Anunţul Comitetului naţional sună aşa:

„Comitetul naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID informează sâmbătă că, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor puse la dispoziţie de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, au fost imunizate împotriva coronavirusului, cu vaccinul Pfizer BioNTech, 1.586 de persoane. În total, dintre cei peste 13.242 de imunizaţi, 27 au avut reacţii adverse, comune şi minore, dintre care: 4 – reacţii locale cu durere la locul injectării, iar 23 – reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie). Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20,00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17,00 – 20,00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare, mai precizează Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *