Prima pagină » Cancan » Ce s-a întâmplat cu Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. Cum o făcea impresara să plângă

Ce s-a întâmplat cu Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. Cum o făcea impresara să plângă

11 mai 2022, 14:32,
BZI.ro, în Cancan

Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan, a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după aparițiile la TV alături de sexy-impresară. Și totuși, odată ce copiii vedetei au crescut, celebra bonă s-a îndepărtat ușor-ușor de familia Prodan-Reghecampf. Totuși, chiar dacă presa a scris despre ea că ar fi plecat din țară, se pare că aceasta încă face parte din familie.

În trecut, când Anamaria Prodan filma reality show-ul său, Nuți era bona care avea grijă de Bebeto, dar și de casă. Mulți ani, femeia a asta lângă vedetă și a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie. Ba chiar, la un moment dat, Nuți se mutase în Emiratele Unite Arabe alături de familia Reghecampf.

Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

De ceva vreme, bona Nuți nu a mai fost văzută în compania impresarei Anamaria Prodan. La un moment dat, presa din România a scris ca femeia ar plecat din ţară, dar se pare că adevărul este cu totul altul. Potrivit Anamariei Prodan, Nuți este în continuare parte din familia sa şi are grijă de mezinul impresarei și al lui Reghe. Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România astfel că a avut nevoie de ajutor pentru a-şi creşte copiii.

Bona Nuți este de foarte mulţi ani în casa impresarei, iar femeia este ataşată de membrii familiei. În urmă cu ceva vreme, presa a scris faptul că bona Nuți s-ar fi mutat din casa Anamariei Prodan şi ar fi plecat în străinătate alături de iubitul ei. Și totuși, vedeta spune că Nuți este foarte fericită alături de ei şi este ataşată de fiul cel mic, Bebeto. Mai mult, atunci când Anamaria Prodan ridica tonul la fiul ei, bona Nuți începea să plângă. În plus, bona Nuți şi-a petrecut Anul Nou în vila Anamariei Prodan de la Snagov, alături de fiul acesteia.

„Nuți este foarte fericită. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf Junior) este fii-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară”, a spus Anamaria Prodan.

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România! Toată lumea ştie că a fost fiica interpretei de muzică populară Ionela Prodan, dar despre tatăl impresarei se ştiu foarte puţine detalii!

După moartea mamei sale, Anamaria Prodan a rămas cu o moştenire fabuloasă, despre care se spunea că ar fi de câteva milioane de euro! Puţină lume ştie că cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost moştenită de la primul soţ, celebrul avocat Traian Tanase.

Anamaria Prodan mai are o soră, Anca Savelio, care în prezent locuieşte în Statele Unite! Ea a acordat un interviu în publicaţia San Diego Voyager, unde a vorbit despre tatăl ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *