Prima pagină » Cancan » Ce s-a întâmplat cu George Simion și soția sa, Ilinca. Total a avut loc în weekend

Ce s-a întâmplat cu George Simion și soția sa, Ilinca. Total a avut loc în weekend

30 mai 2023, 11:33,
în Cancan

Decizie neaşteptată luată de George Simion şi soţia sa, Ilinca. Cei doi sunt pasionați de călătorie, iar acum se află, din nou, în vacanță. Destinația aleasă este una extrem de populară printre cuplurile în căutare de o escapadă romantică.

Într-o postare recentă, soția lui George Simion a împărtășit cu fanii virtuali o fotografie romantică în care cei doi se țin în brațe la Colosseum.

Ce s-a întâmplat cu George Simion și soția sa, Ilinca

George Simion și Ilinca au făcut nuntă în luna august a anului trecut. Liderul AUR a dezvăluit că soţia să preferă să stea departe de politică și nu este interesată de acest domeniu. „Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public”, spunea George Simion.

„Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta! Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi ne dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult”, a spus George Simion imediat după nuntă.

Ce spune George Simion despre soția sa, Ilinca

Despre soţia sa, liderul AUR are numai cuvinte de laudă. „Nu e cicălitoare, asta e marea mea bucurie. Am văzut nenumărate exemple. Nu suport să fiu bătut la cap, să mi se reamintească, să mi se reproșeze!”.

Recent, s-a zvonit că între George Simion și soția să ar fi apărut probleme, ca urmare a ipostazelor în care tânăra s-a afișat alături de un alt bărbat, dar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Cu doar două luni în urmă, liderul AUR și soția sa au creștinat o fetiță și au postat o fotografie emoționantă pe Instagram: „Finuța noastră, româncuță adevărată”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilinca Simion (@ilinca_simion)

Ilinca și George Simion au decis cum se va numi primul copil

George Simion, liderul AUR, dar și Ilinca, femeia care i-a devenit soție la un an de la primul sărut, își doresc să devină cât mai curând posibil părinți. Și nu doar o dată, ci de mai multe ori, plăcerea lor fiind aceea de a avea o familie numeroasă. Conform liderului politic, după nunta anului urmează să dea, speră el, și vestea cea mare, căci, la un calcul simplu, din dorința soției plus dorința sa reiese că cei doi vor avea cel puțin șase copii.

„Prima oară ea a zis că vrea doi copii, acum ea vrea copiii cât mai repede. Undeva spre patru, eu zisesem că vreau șase. Acum vom vedea. Ei îi plac foarte mult copiii, eu o să fiu foarte mult plecat de acasă, așa că ar fi o idee foarte bună să îi facem repede. Dacă ne ajută Dumnezeu să îi creștem”, a spus George Simion.

Mai mult decât atât, George Simion și soția sa au ales deja și numele primului copil, în caz că va fi băiat sau fată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`