Prima pagină » Cancan » Ce s-a întâmplat cu fix o zi înainte ca fiica Oanei Roman, Isabela, să înceapă școala?!  „Am încercat să-i fac ziua cât se poate de frumoasă”

Ce s-a întâmplat cu fix o zi înainte ca fiica Oanei Roman, Isabela, să înceapă școala?!  „Am încercat să-i fac ziua cât se poate de frumoasă”

10 sept. 2024, 09:39,
Cezar Bulgaru în Cancan

Fiica Oanei Roman, Isabela, a trecut prin clipe grele chiar înainte să înceapă școala. Oana Roman este iubită și apreciată de mulți români, iar de la prima ei apariție în atenția publicului, vedeta a reușit să adune în jurul său o comunitate mare de fani cu care comunică des. Ea împărtășește cu urmăritorii săi atât momentele fericite, cât și pe cele mai dificile, așa cum a procedat și recent.

Oana Roman, cunoscută pentru sinceritatea sa, a povestit pe internet despre ce s-a întâmplat cu fiica ei chiar înainte ca aceasta să înceapă școala.

Ce s-a întâmplat cu fix o zi înainte ca fiica Oanei Roman, Isabela, să înceapă școala?!

Se pare că Isabela l-ar fi sunat pe tatăl ei, ținând cont că era ziua ei de naștere, însă acesta nu i-a răspuns.

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, și deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei.

L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi.

În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Isabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Isabela a trecut prin momente grele, după ce Marius Elisei a ieșit brusc din viața ei

Acum câteva luni, Oana Roman a făcut o serie de declarații despre fiica sa și despre cum se simțea aceasta după ce tatăl ei a dispărut brusc din viața ei. Isabela a avut o perioadă dificilă, dar, implicându-se în diverse activități, a reușit treptat să se simtă din ce în ce mai bine.

„Isa merge la școală, este bine, are tot felul de activități noi, merge la pictură, și-a făcut prieteni noi. A fost tot timpul sociabilă. Va începe, în curând, tenisul. A fost o perioadă grea pentru ea, au fost câteva luni cumplite pentru ea, nu pot să spun că pentru ea, lucrurile s-au calmat definitiv, dar văd că a intervenit o ameliorare, încearcă să înțeleagă situația și mergem împreună mai departe.

Pentru un copil, lipsa tatălui este foarte grea. Mai ales lipsa bruscă. Dacă nu era tatăl de la început, era altfel situația, dar lipsa lui a fost bruscă. Acum, Isa începe să proceseze mult mai bine și înțelege.”, a declarat Oana Roman, pentru Playtech Știri, despre fiica sa, Isabela.

Acum, chiar înainte să înceapă școala, fiica Oanei Roman, Isabela a trecut prin clipe grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *