Prima pagină » Cultural » Ce s-a întâmplat cu averea lui Alexandru Arșinel. Actorul a muncit o viață întreagă și a lăsat în urmă o moștenire pe măsură

Ce s-a întâmplat cu averea lui Alexandru Arșinel. Actorul a muncit o viață întreagă și a lăsat în urmă o moștenire pe măsură

27 aug. 2024, 12:39,
Cezar Bulgaru în Cultural

Multă lume se întreabă pe mâna cui a ajuns averea lui Alexandru Arșinel. Moștenirea lăsată de actor a fost împărțită între cei doi fii ai săi. Bogdan Arșinel, fiul cel mare, a asigurat că împărțirea averii tatălui său s-a făcut într-un spirit de colaborare și în conformitate cu dorințele acestuia.

La momentul decesului, în septembrie 2022, Alexandru Arșinel era proprietarul a patru terenuri, situate în zone precum Sinaia, Samuraș-Crevedia și Dolhasca, precum și a patru imobile, printre care un apartament în București și trei case de vacanță.

Ce s-a întâmplat cu averea lui Alexandru Arșinel

Din declarația de avere a Ralucăi Alice Arșinel, soția fiului cel mare al lui Alexandru Arșinel, reiese că familia a moștenit mai multe proprietăți. Bogdan Arșinel, fiul cel mare al actorului, a intrat în posesia unor case de vacanță în Câmpina, Crevedia și Dolhasca, moștenite de la tatăl său.

Și fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, alături de alte rude, a moștenit o parte din proprietățile de la Dolhasca. Mașina personală a lui Alexandru Arșinel, un Toyota, a fost moștenită de fiul său cel mare, Bogdan.

În declarația de avere a Ralucăi Alice Arșinel lipsesc două case importante din moștenire: vila din 2 Mai și casa din Sinaia.

Alexandru Arșinel avea o vilă la 2 Mai pe care o închiria și o casă în Sinaia unde își petrecea verile. Aceste proprietăți nu apar în declarația de avere a soției fiului său.

Cei doi fii au căzut la înțelegere

Este posibil ca cele două case care lipsesc din declarația de avere să fi fost moștenite de Cristian Arșinel sau vândute. S-ar putea ca vila din 2 Mai și casa din Sinaia să fi fost lăsate lui Cristian Arșinel prin testament sau vândute.

În ciuda unei averi considerabile, împărțirea moștenirii lui Alexandru Arșinel s-a făcut în familie, fără conflicte legale. Cei doi fii ai lui Arșinel au reușit să împartă moștenirea tatălui lor într-un mod amiabil, evitând instanța.

Bogdan Arșinel a refuzat să dezvăluie detalii despre cum a fost împărțită moștenirea tatălui său, menționând doar că în familia lor nu au fost conflicte legate de acest subiect. Fiul lui Alexandru Arșinel a ales să nu ofere informații precise despre modul în care a fost împărțită averea, subliniind că în familia lor nu au existat neînțelegeri.

„Prea puțin contează cum s-a împărţit averea. Problemele astea nu intereseaza tot poporul. Sunt lucruri personale de familie. Vă pot spune că la noi, lucrurile au fost clare dinainte și dintotdeauna”, a declarat Bogdan Traian pentru Fanatik.ro despre averea lui Alexandru Arșinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *