Prima pagină » Cancan » Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la petrecerea fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea

Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la petrecerea fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea

13 mart. 2020, 09:11,
în Cancan

Zilele trecute, în casa Andreei Bălan a avut loc o petrecere dedicată fiicei mai mici a artistei și a lui George Burcea, Clara fiind sărbătorită cu ocazia „tăierii moțului”, iar prezenți au fost toți cei apropiați, precum și nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Evident, petrecerea a fost una care a ținut mai multe ore, cele două fetițe ale fostului cuplu Andreea Bălan și George Burcea fiind în centrul atenției și primind o mulțime de cadouri.

„George Burcea a ajuns și el la eveniment, ar fi fost culmea să lipsească. A ajuns ceva mai târziu, e adevărat, dar a ajuns”, ne-a spus unul dintre participanții de la petrecere. Cu toate acestea, mai susține sursa WOWbiz.ro, George Burcea nu a stat prea mult timp pe acolo.

„A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, ne-a spus sursa WOWbiz.ro.

De altfel, acela este, probabil, și motivul pentru care George Burcea nu a stat prea mult în casa soției sale, Andreea Bălan, chiar dacă era o petrecere dedicată fiicei lor. „Lumea s-a distrat, el nu prea. De aia a și plecat”, a mai precizat sursa noastră.

„Azi o sărbătorim pe Clara și nașii i-au tăiat moțul! Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a spus Andreea Bălan, postând totodată și câteva imagini de la evenimentul la care au luat parte toți apropiații vedetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`