Prima pagină » Cancan » Ce s-a întâmplat cu actorii din „Inimă de Țigan”? Gheorghe Visu și Carmen Tănase încă continuă să joace în piese de teatru sold-out

Ce s-a întâmplat cu actorii din „Inimă de Țigan”? Gheorghe Visu și Carmen Tănase încă continuă să joace în piese de teatru sold-out

07 iun. 2024, 14:55,
în Cancan

Cunoscuții actori din „Inimă de Țigan”, chiar dacă sunt la o vârstă înaintată, continuă să joace și să facă diverse apariții în lumea teatrului și a filmului. Află în rândurile următoare cum își petrec viața State și Flăcărica.

Telenovela „Inimă de Țigan” a captivat milioane de români. State și Flăcărica, cei doi protagoniști, au amuzat și au ținut cu sufletul la gură fanii peliculei. Dar ce s-a întâmplat cu Gheorghe Visu și Carmen Tănase, actorii principali din „Inimă de Țigan”?

Ce s-a ales de State și Flăcărica, actorii principali din „Inimă de Țigan”

Gheorghe Visu, în vârstă de 71 de ani, nu pare să își arate deloc vârsta. Actorul care l-a interpretat pe State în „Inimă de Țigan” este extrem de activ pe internet și în industria teatrală. Energia sa este remarcabilă, iar parcă anii care au trecut nu l-au schimbat deloc. Ultima sa apariție într-un film a fost în „Dosarul 631” din 2022. De asemenea, a jucat în filme precum „Dragă tată” în 2021 și „Heidi” în 2019.

De asemenea, Gheorghe Visu a fost prezent și în celebrul film „Moromeții 2” din 2018. Rolul său ca State în „Inimă de Țigan” l-a consacrat definitiv. Chimia dintre el și Carmen Tănase a fost remarcabilă, iar asta a fost observat și apreciat de publicul larg.

Carmen Tănase, în vârstă de 62 de ani, continuă să fie extrem de activă. Ea a continuat să joace în numeroase piese de teatru sold-out și a obținut un rol deosebit în serialul „Clanul” de la Pro TV, unde o interpretează pe Luminița, mama lui Tudor Achim, protagonistul filmului.

Ce relație au Gheorghe Visu și Carmen Tănase

Chiar dacă „Inimă de Țigan” nu mai este difuzată de mult timp, aceasta a rămas o amintire puternică atât pentru milioanele de spectatori care au privit-o, cât și pentru actorii care au muncit din greu pentru a interpreta rolurile arhi-cunoscute.

Recent, Carmen Tănase a povestit că ea și Gheorghe Visu au rămas în relații bune, dar se văd foarte rar. Vor mai vorbi la ocazii speciale, precum zilele de naștere, iar în anumite situații știu că pot conta unul pe celălalt.

„Avem foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să înțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere.

Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, povestea celebra actriță Carmen Tănase pentru Viva.ro.

Acești doi actori consacrați din „Inimă de Țigan” încă au o relație de prietenie chiar și după atâția ani. Ei își amintesc și acum de momentele frumoase pe care le-au avut alături de colegii lor la filmări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024