Prima pagină » Cancan » Ce s-a ales de Vali Crăciunescu, după ce a dispărut din lumină reflectoarelor. Unde a fost surprins artistul

Ce s-a ales de Vali Crăciunescu, după ce a dispărut din lumină reflectoarelor. Unde a fost surprins artistul

08 oct. 2020, 12:37,
BZI.ro, în Cancan

După ce s-a despărţit de colegul său din trupa Spitalul de Urgenţă, puţină lume ştie ce s-a ales de Vali Crăciunescu. În prezent, acesta este liderul formaţiei Cooperativă 9, iar zilele trecute a fost surprins la o terasă din Bucureşti alături de un prieten. În continuare vom vedea cum arată acum Vali Crăciunescu.

Binecunoscutul artist Vali Crăciunescu a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă din Capitală, unde şi-a petrecut timpul în compania unui prieten şi coleg.

Ce s-a ales de Vali Crăciunescu. Cum a fost surprins artistul

Cum din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus spectacolele sunt foarte puţine, artiştii din ţara noastră nu mai au agendele super încărcate. Este şi cazul lui Vali Crăciunescu. Celebrul artist a profitat de timpul liber pe care îl are la dispoziţie în această perioadă şi a ieşit la terasa. Acordeonistul nu a fost singur, ci în compania unui prieten şi coleg alături de care cântă.

Cei doi au ales o terasă din Capitală, unde au stat îndelung de vorbă, la o cafea şi un suc.

Vali Crăciunescu şi-a savurat cafeaua cu un trabuc, cunoscut fiind faptul că acesta este mare amator de trabucuri. În timp ce îşi fuma trabucul, artistul a discutat cu amicul său, dar a fost şi extrem de atent la ce se întâmplă în jurul lui, după cum se poate observa din imaginile surprise de paparazzi Tacataca.

Cine este Vali Crăciunescu

Vali Crăciunescu s-a născut în dată de 13 februarie 1973, la Giurgiu. La 13 ani, a debutat la 13 ani, la ”Cantarea României”.

“Începuturile nu au fost chiar de laudă, de ce să mint? La 13 ani, cu acordeonul spânzurat de mine, am ajuns în concursul tipic Epocii de Aur, Cantarea României, la faza naţională, concurs care, ghinion, a avut loc chiar la mine acasă, la Giurgiu! Părinţi, neamuri, profesori, oficialităţi, toată sală a fost cu ochii pe mine. Aşa emoţii am avut, că a trebuit să repet întreaga compoziţie… Prima oară, oricât de pregătit am fost, am cântat groaznic. A trebuit să repet. M-am ales cu locul 3 şi începutul unei cariere de acordeonist care n-am crezut vreodată că va da roade”, mărturisea Vali Crăciunescu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Vali Crăciunescu ajuns celebru că acordeonist în formaţia Spitalul de Urgenţă, alături de Dan Helciug. Acum este liderul formaţiei Cooperativă 9.

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu la o terasă din Bucureşti

Un obişnuit pe vremuri al petrecerilor de fiţe şi al evenimentelor mondene, acum Irinel Columbeanu se pare că a ajuns la fundul sacului. Zilele trecute, fostul soţ al Monicăi Gabor a fost surprins la o terasă obişnuită din Bucureşti alături de câţiva prieteni. Chiar dacă pe vremuri apariţiile sale erau atent studiate şi foarte elegante, acum Irinel a optat pentru o ţinută lejeră de vară.

Irinel Columbeanu era pe vremuri, un obişnuit al evenimentelor mondene şi al petrecerilor de fâţe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, iar fiecare apariţie a sa era impresionată, acesta fiind mereu pus la patru ace. Acum, în vârstă de 63 de ani, Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzi la o terasă din Capitală, unde a fost la o suetă cu câţiva prieteni.

După ce afacerile sale nu au mai mers şi după ce a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureştiului şi să conducă o maşină pe care şi-a cumpărat-o la mâna a doua. Chiar şi ieşirile sale cu prietenii nu mai sunt ca în vremurile bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *