Prima pagină » Cancan » Ce s-a ales de Mihai Găinușă la 7 ani de la cearta cu Șerban Huidu. Probleme financiare pentru fostul Cârcotaș

Ce s-a ales de Mihai Găinușă la 7 ani de la cearta cu Șerban Huidu. Probleme financiare pentru fostul Cârcotaș

22 feb. 2021, 10:38,
în Cancan

Ce s-a ales de Mihai Găinușă la 7 ani de la cearta cu Șerban Huidu cu care a rămas în continuare rival. Cei doi realizează fiecare propriul matinal pentru câte un post de radio. În trecut, cei doi au scris istorie la Cronica Cârcotașilor, iar în prezent sunt rivali la radio.

Din punct de vedere financiar, Huidu pare să fi ieșit mai câștigat după 7 ani rivalitate.

Ce s-a ales de Mihai Găinușă la 7 ani de la cearta cu Șerban Huidu

După despărțirea dintre cei doi, Șerban Huidu a avut mai multe de pierdut după despărțirea de colegul său. Potrivit cifrelor firmei sale de producție ”Hodoronc Tronc Production”, în 2014, atunci când s-a despărțit de Găinușă, afacerile lui Huidu au scăzut la jumătate, de la 5,5 milioane lei la 2,2 milioane lei.

Cu toate acestea, în ultimii 6 ani, Hudiu a avut o cifră de afaceri ce a depășit 13,5 milioane lei, ultimul profit net declarat fiind de 400.000 lei. În anul 2019, omul de televiziune avea 8 angajați și datorii de 1,1 milioane lei pe firmă, potrivit ultimului bilanț.

La 7 ani de la despărțirea de Șerban Huidu, de Mihai Găinușă s-a ales praful din punct de vedere financiar. Acesta și-a lichidat firma de producție ”Trosc Pleosc Production” încă din 2016, an în care a avut o cifră de afaceri de 13.400 lei și un profit negativ de 195.000 lei. Înainte de scandalul cu Huidu, firma înregistra venituri de peste un milion de lei pe an.

Găinușă și-a închis firma de tot

Găinușă a încercat din răsputeri să reziste cu o pensiune pe care o deține în localitatea Cheia. Cu toate acestea și acolo a înregistrat un profit ”negativ”, de 41.000 lei, la o cifră de afaceri de peste 500.000 de lei, în anul 2019. Situația a fost și mai complicată în 2020, an în care investitorii din turism și-au închis masiv afacerile din cauza pandemiei. În prezent, el realizează matinalul la un post de radio și are propriul canal de Youtube urmărit de doar câteva sute de abonați.

Faptul că cei doi și-au spus adio la vremea respectivă a reprezentat o adevărată surpriză, iar motivele care au dus la cearta nu sunt bine cunoscute nici astăzi. În presă, au apărut tot felul de zvonuri cu privire la o discuție legată de bani, dar Mihai Găinușă susține că a fost doar de faptul că nu-i erau recunoscute meritele.

Din toate datele finaciare, se pare care de Mihai Găinușă s-a ales praful.

„Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea Mihai Găinușă s-a ales praful din punct de vedere financiar la sapte ani de la cearta cu Șerban Huidu.

Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, a spus la un moment dat Mihai Găinușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024