Prima pagină » Cancan » Ce s-a ales de mama lui Radu Ștefan Bănică, Camelia Constantinescu. A fost prima soție a lui Bănică Jr

Ce s-a ales de mama lui Radu Ștefan Bănică, Camelia Constantinescu. A fost prima soție a lui Bănică Jr

27 iul. 2021, 15:13,
BZI.ro, în Cancan

Mama lui Radu Ștefan Bănică, Camelia Constantinescu, este o persoană foarte discretă, care s-a axat mai mult pe creșterea fiului ei, decât să apară în lumina reflectoarelor. Camelia a fost prima soție a lui Ștefan Bănică Jr și l-a iubit enorm pe artist. Cu toate acestea, ea a avut decența să-i ofere libertatea acestuia când flacăra pasiunii s-a stins pentru celebrul actor și interpret.

Este binecunoscut faptul că Ștefan Bănică Jr. a avut o viață amoroasă efervescentă și tumultoasă. Și totuși, prima femeie care l-a adus în fața ofițerului de stare civilă, a fost Camelia Constantinescu. Aceasta a fost și cea care l-a făcut tată pentru prima dată pe artist, aducându-l pe lume pe pe Radu Ștefan Bănică. Cu toate că ea nu era o femeie care să-și dorească să iasă în evidență, după despărțirea de artist Camelia Constantinescu a intrat într-un con de umbră. Și totuși, de curând, frumoasa brunetă a fost suprinsă pe străzile Capitalei și nu mai arată deloc la fel.

Mama lui Radu Ștefan Bănică, Camelia Constantinescu, este o femeie rafinată

Camelia Constinescu este o femeie frumoasă care mereu s-a ferit de lumina reflectoarelor. Mai mult, din momentul în care l-a adus pe lume pe Radu Ștefan Bănică, aceasta s-a focusat doar pe creșterea și educația băiatului. Fiind o prezență discretă, rar a fost suprinsă să iasă în evidență, mai ales după despărțirea de soțul ei. Conform informațiilor apărute în presa mondenă, prima soție a lui Ștefan Bănică Jr. și-a refăcut viața alături de alt bărbat, medic stomatolog de meserie.

Recent, Camelia Constantinescu a fost suprinsă de paparazzi spynews.ro pe străzile Capitalei. Femeia s-a dat jos din mașina fiului ei Radu Ștefan Bănică și a intrat în casă. Camelia Constantin purta o ținută lejeră cu o bluză portocalie, cu o pereche de soare. Mereu a ieșit în evidență prin eleganța de care a dat dovadă. Trecerea timpului nu iartă pe nimeni, drept urmare, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu mai are kilogramele de altă dată, când arăta ca un fotomodel la brațul artistului, dar s-a menținut o femeie frumoasă și rafinată.

Ștefan Bănică Jr. este foarte mândru de fiul său

Celebrul actor și cântăreț se poate declara un tată realizat, împlinit și profesional dar mai ales pe plan personal. Ștefan Bănică Jr. are trei copii superbi, iar fiul cel mare, Radu Ștefan Bănică, îi calcă pe urme îndeaproape. Acesta urmează studiile UNATC, la secția Actorie și, mai mult, talentul său muzical a impresionat cu fiecare apariție. Reamintim că acesta a participat la un show televizat unde a impresionat cu talentul și măiestria sa. Iar dincolo de toate acestea, Ștefan Bănică Jr. nu s-a sfiit niciodată să nu declare cât de mândru este de băiatul său cel mare.

„Nu cred că era un alt băiat să-mi semene atât de bine şi care putea să facă atât de bine lucrul acesta. Ei doi sunt colegi. Eu i-am văzut la examenul lor de la teatru şi am spus că ochiul meu a spus că sunt perfecţi. Relaţia mea profesională cu Ştefănel este una mai veche, unde i-am explicat foarte bine că relaţia tată şi fiu contează mai puţin, contează să fie bine pentru videoclip”, a spus artistul. Însă pentru acest lucru este responsabilă și mama lui Radu Ștefan Bănică, Camelia Constantinescu, care s-a implicat enorm în educația lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *