Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce s-a ales de Beyonce de România și cum arată acum fiica lui Nicolae Guță, Anais

Ce s-a ales de Beyonce de România și cum arată acum fiica lui Nicolae Guță, Anais

14 iul. 2022, 11:47,
BZI.ro, în Radio

Cunoscută drept Beyonce de România, pe numele ei real Mădălina Georgiana Dumitriu, aceasta are o fiică cu Nicolae Guță. Și totuși, fosta iubită a manelistului s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, mai precis după ce a fost părăsită de Guță. În prezent, Beyonce de România duce o viață simplă și se dedică în totalitate creșterii micuței Anais.

Deja nu mai este un secret faptul că Nicolae Guță a avut relații de dragoste cât se poate de tumultuoase cu mai multe femei din România. Printre acestea se numără și Georgiana Mădălina Dumitriu sau Beyonce de România, așa cum o cunoștea o țară întreagă în urmă cu câțiva ani. Cu toate acestea, blondina s-a despărțit de manelist la scurt timp după ce a născut-o pe fiica lor, Anais. Iată ce s-a întâmplat cu Mădălina Georgiana de când a dispărut de la TV și cum arată acum fiica ei și a lui Nicolae Guță!

Ce s-a ales de Beyonce de România și de fiica lui Nicolae Guță

Mădălina Georgiana Dumitriu a povestit în urmă cu ceva timp că nu mai păstrează legătura cu celebrul manelist. În urmă cu câţiva ani, nu era emisiune TV de divertisment care să nu o invite pe blondină în platou! Însă după despărțirea de manelist, Beyonce de Romania a intrat într-un con de umbră și nu prea se mai știe mare lucru despre ea!

Mădălina Georgiana Dumitriu povestește că este nevoită să-și crească singură fetița în vârstă de aproape 8 ani. Ea mai spune că tatăl micuței Anais, Nicolae Guță, nu prea se interesează de fiica lui și o ajută foarte rar cu bani și cele necesare. Beyonce de România mai spune că Guță îi mai trimite una-alta fiicei sale în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cu toate acestea, manelistul susține că a ajutat-o pe cea mică cu bani de fiecare dată când a fost nevoie. Ba mai mult, cântărețul declară că o iubește pe fiica sa la fel ca și pe restul copiilor lui.

„Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais”, spunea Nicolae Guță în urmă cu un an.

Beyonce de România a avut probleme mari după despărțirea de Guță

Mădălina Georgiana Dumitriu s-a confruntat cu o situație dificilă după ce a fost părăsită de manelist. Cu toate acestea, anii au trecut, iar acum Beyonce de România se mândreşte cu fiica sa pe reţelele de socializare. Însă în urmă cu șapte ani, când s-a trezit în stradă cu un copil mic, ea a avut mari probleme. Astfel, pentru a face rost de bani, Mădălina Georgiana a recunoscut că s-a apucat de videochat.

„Am făcut videochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra”, povestea în urmă cu ceva timp Beyonce de România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *