Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce s-a ales de Arsenie, fostul membru al trupei O-zone. Are mare succes peste hotare

Ce s-a ales de Arsenie, fostul membru al trupei O-zone. Are mare succes peste hotare

14 feb. 2022, 13:22,
în Cancan ultimă oră

O-zone a fost una dintre cele mai iubite trupe din România. Dan Bălan, alături de Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș erau cei trei membri care au făcut ravagii cu piesele lor, dar se pare că prietenia dintre ei nu a durat prea mult. Trupa s-a destrămat în 2005 și fiecare a mers pe drumul lui.

Lui Arsenie îi merge foarte bine, chiar peste hotare.

Arsenie Toderaș are propria casă de discuri

Arsenie Todiraș a făcut și el parte din trupa O-zone, care s-a destrămat în anul 2005. El a fost foarte rezervat și nu a dat deloc detalii despre problemele cu foștii colegi și doar și-a continuat cariera solo.

A scos câteva piese și a avut concerte mai mult în Rusia, iar acum face minuni pentru alți artiști. Are propria lui casă de discuri, care îi poartă și numele (Arsenium) și are mare succes. Nu regretă deloc destrămarea trupei și spune că în prezent este foarte mulțumit cu ce are.

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult”, a spus Arsenie Todiraș.

Îi merge bine și în plan amoros. De patru ani se iubește cu o fată mai tânără cu 10 ani decât el. Spune că s-a așezat la casa lui și că este foarte fericit alături de Mianna, o brunetă foarte sexy.

De ce s-a destrămat trupa O-zone

Trupa O-zone a avut mare succes ani la rând. Piesele lor care au devenit hituri, precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” şi “De ce plâng chitarele”, răsună și acum în cluburi și radio și au ajuns chiar și peste hotare, dar succesul nu a putut dura la nesfârșit.

Scandalul între cei trei a început atunci când Dan Bălan, fondatorul trupei, a anunțat că vrea să înregistreze numele formației pe numele lui, de teamă ca managerul lor să nu facă asta înainte. Acesta observase că managerul se înțelegea tot mai bine cu colegii lui și începuse să-și atribuie mai mult merite decât era cazul.

Acest lucru i-a deranjat foarte mult pe ceilalți colegi și a început scandalul încă din anul 2003. Relația lor s-a distrus treptat și în 2005 au anunțat oficial ruptura. Cei trei au mers pe drumuri diferite și doar Radu a rămas în țară.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *