Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce ritual are iubitul Andreei Bălan înainte de fiecare meci. Victor Cornea se bucură de o victorie răsunătoare: „Totul este…”

Ce ritual are iubitul Andreei Bălan înainte de fiecare meci. Victor Cornea se bucură de o victorie răsunătoare: „Totul este…”

20 iul. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră
Andreea Bălan a dezvăluit ce ritual are iubitul ei înainte de fiecare meci.     este foarte ambițios atunci când vine vorba de pasiunea pe care o are pentru tenis, motiv pentru care a ajuns să se bucure de o victorie răsunătoare.

Victor Cornea și Andre Begemann au reușit să obțină o victorie mult așteptată! După multe antrenamente, cei doi s-au calificat în semfinalele ATP Gstaad.

Victor Cornea respectă un ritual înainte de fiecare meci

Iubitul Andreei Bălan nu este superstițios, dar are un ritual pe care este atent să îl respecte înainte de fiecare meci. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă, Victor Cornea se încălzește, meditează și are mare grijă să vizualizeze înainte tot ce se va întâmpla pe teren.

Puterea mentală ar juca un rol foarte important aici, mai ales când vine vorba despre meciurile mari, unde concurează numai sportivi profesioniști.

Andreea Bălan și Victor Cornea se sprijină unul pe celălalt, iar povestea lor de dragoste le dă putere să lupte pentru ceea ce visează.

„Nu e vorba de superstiții, e vorba de ritual. Clar există acea preparare, încălzire. Meditează foarte mult, vizualizează meciul. La acest nivel, când ești în top 70 mondial toți sunt buni, adică diferențele sunt făcute doar de puterea mentală. În momentul în care intri pe teren, tu știi mental că ai câștigat meciul și trebuie să fii foarte puternic acolo pe teren, să nu te pierzi, să nu fii intimidat de adversara. Totul este mental (…) Faptul că el este într-o relație stabilă de iubire și, de asemenea, și eu, ne ajută să ne îndeplinim visurile”, a mărturisit Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Artista este mândră

Andreea Bălan este foarte mândră de iubitul ei. Victor Cornea este ambițios și vrea să ajungă cât mai sus în clasamentul ATP. Mâine urmează o zi complicată pentru el, asta pentru că se va juca semifinala.

„Sunt foarte mândră de Victor, este foarte ambițios, își dorește să ajungă cât mai sus în clasamentul ATP și iată că a câștigat ieri un meci foarte important. A intrat în semifinala turneului (…) Este unul dintre cele mai mari turnee din lume și mâine va juca semifinala. I-a bătut pe frații Tsitsipas, care reprezintă o echipă foarte importantă în lumea tenisului, mai ales Stefanos Tsitsipas, care este e numărul 1 din Grecia”, a adăugat vedeta.
Victor Cornea și Andreea Bălan trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme și se sprijină reciproc indiferent de situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *