Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce riscă Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, după accidentul rutier pe care l-a provocat în Scoția

Ce riscă Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, după accidentul rutier pe care l-a provocat în Scoția

11 sept. 2021, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, este pusă sub acuzare de poliţiştii scoțieni după ce a provocat un accident în Scoția. Au fost implicate patru maşini, iar în urma acestuia, o tânără a ajuns la spital.

Cum s-a întâmplat accidentul provocat de iubita lui Ianis Hagi

Pe 21 august, Elena Tănase a provocat un accident pe o autostrada M8 în Glasgow în timp ce conducea un automobil de lux Porsche, fără asigurare, care aparţinea iubitului ei, Ianis Hagi. Patru mașini au fost împlicate în urma accidentului, iar o tânără de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament.

O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene.

În momentul produceri accidentului, Ianis Hagi se afla în deplasare împreună cu colegii săi de la Glasgow Rangers.

Fiul lui Gheorghe Hagi a semnat contractul cu campioana Scoției în februarie 2020.

Ce riscă Elena Tănase, conform legislației rutiere din Scoția

Elena Tănase, în vârsta de 22 de ani, riscă să rămână fără permisul de conducere în urma accidentului produs în Scoția. Pe lângă asta, consecințele condusului fără asigurare include o sancțiune contravențională, reținerea talonului și a plăcuțelor de înmatriculare ale mașinii. 

Totodată, iubita lui Ianis Hagi va trebui să suporte costurile financiare pentru daunele celor trei mașini implicate în accident.

Elena Tănase este absolventa Colegiului Național Mircea cel Bătrân. Tânăra provine dintr-o familie bogată, tătăl acesteia fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Ianis Hagi și iubita lui formează un cuplu de mulți ani, și lucrurile par foarte serioase între cei doi, ținând cont de faptul că părinții acestora susțin relaţia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *