Prima pagină » Cancan » Ce relație există între Niculina Stoican și Constantin Enceanu? Detalii surprinzătoare despre scandalul în care au fost implicați cei doi 

Ce relație există între Niculina Stoican și Constantin Enceanu? Detalii surprinzătoare despre scandalul în care au fost implicați cei doi 

19 nov. 2021, 11:33,
în Cancan

Sunt extrem de apreciați de public, dar puțini sunt cei care știu ce relație există între Niculina Stoican și Constantin Enceanu. Îndrăgiții interpreți de muzică populară au o carieră artistică impresionantă și se bucură de admirația iubitorilor de folclor.

În ultima vreme, Niculina Stoican și Constantin Enceanu au provocat controverse în lumea mondenă, iar declarațiile acestora au atras atenția tuturor. Iată câteva detalii surprinzătoare despre scandalul în care au fost implicați cei doi.

Niculina Stoican și Constantin Enceanu au o relație aparte

Cei doi artiști îndrăgiți pentru vocea inconfundabilă s-au remarcat pe scena muzicală românească, iar piesele lor continuă să fie apreciate de un public numeros. Niculina Stoican și Constantin Enceanu  sunt colegi de breaslă de mulți ani, iar relația lor este una deosebită. 

Pe aceștia îi leagă o prietenie de ani buni, iar dincolo de colaborările profesionale, s-au susținut și încurajat reciproc și în viața privată. De asemenea, s-au afișat împreună pe scenă, spre încântarea spectatorilor.

Dincolo de energia lor pozitivă, Niculina Stoican și Constantin Enceanu au un trecut tumultuos și o viață privată surprinzătoare.

Energicul Constantin Enceanu a avut parte de mai multe situații dificile pe plan personal, fiind la un pas de divorț. La rândul ei, îndrăgita Niculina Stoican are o biografie inedită, aceasta confruntându-se cu probleme în căsnicie. Puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat cântăreața de muzică populară înainte să ajungă celebră. 

În ultima perioadă, cei doi artiști au fost implicați într-un imens scandal după moartea colegului lor de breaslă, Petrică Mâțu Stoian.

De la ce a izbucnit scandalul în lumea muzicală românească

După dispariția regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, în presă au apărut zvonuri legate de conflictul dintre acesta și Niculina Stoican. Recent au apărut presupuneri că între cei doi artiști ar fi existat o tensiune și o dușmănie de mai mulți ani.

Niculina Stoican a negat zvonurile și a precizat că este surprinsă de toate aceste speculații. Artista a fost acuzată de Doru Gusman, impresarul regretatului Petrică Mâțu Stoian, că l-a umilit și jignit pe cântăreț.

”El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: „Nu mai suport.”

El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: „Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea.” Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu”, a declarat impresarul.

Niculina Stoican a precizat că îl va da în judecată pe Doru Gusman pentru acuzațiile sale. Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a fost apărată de colegii de breaslă, printre care Constantin Enceanu și Maria Loga.

Cântăreața Maria Loga a vorbit despre relația dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, oferind detalii surprinzătoare.

„Eu nu i-am auzit niciodată să se certe. Eu cu Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani. Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune.

Eu nu i-am auzit să vorbească de rău. Niciodată nu au fost discuții din astea. Mă doare că este călcată în picioare cariera unei artiste, de 25 de ani slujește cântecul popular, e păcat. Nu văd de ce să-i călcăm în picioare cariera.”, a mai declarat Maria Loga.

Dincolo de zvonurile apărute în presă, pe Niculina Stoican și Constantin Enceanu îi leagă o prietenie de mai mulți ani. Cei doi interpreți de muzică populară au o carieră frumoasă și se bucură de aprecierea publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024