Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie

Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie

17 mai 2022, 23:02,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

S-au împlinit 11 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu cu acte, iar relația lor de iubire pare a fi la fel de intensă. Iată care este secretul unei căsnicii trainice, cum gestionează vedeta momentele dificile din cuplu, dar și ce decizie a luat cu privire la al doilea copil!

Sunt 11 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează o familie superbă. În luna aprilie 2011, la doar o lună după ce a divorţat de soţia sa Mihaela, Mădălin a dus-o pe Cristina în fața ofițerului Stării Civile. Deși poate la început nu mulți au fost cei care le-au dat șanse de reușită, cei doi formează azi un cuplu extrem de trainic, iar dragostea le-a fost încununată odată cu venirea pe lume a fiicei lor, micuța Petra. Iată ce dezvăluiri face Cristina Șișcanu!

Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, de-a lungul timpului reușind să traverseze împreună momentele dificile din relație. Vedeta recunoaște că și între ei au mai fost discuții, dar faptul că sunt pe aceeași lungime de undă i-a ajutat să păstreze echilibrul în relația de cuplu.

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu: „Trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții”

Soția lui Mădălin Ionescu este de părere că partenerii trebuie să aibă viziuni comune asupra vieții, fiind un factor foarte important, mai ales că în toate relațiile apar discuții.

„Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Ce spune Cristina Șișcanu despre un al doilea copil

Nici după mai bine de un deceniu de relație, între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu a dispărut pasiunea… Chiar dacă între timp familia lor s-a mărit. Fiica lor, Petra, a împlinit deja 5 ani și este mândria părinților ei. De altfel, Cristina a mărturisit că ea și Mădălin și-ar mai dori copii și chiar s-a gândit la asta.

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că, dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu stiu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar dacă este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă”, a mai declarat Cristina Șișcanu pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *