Prima pagină » Cancan » Ce relație avea Elena Ceaușescu cu Cătălin Botezatu. „Tovarășa” solicita să-l vadă la toate evenimentele
Ce relație avea Elena Ceaușescu cu Cătălin Botezatu.

Ce relație avea Elena Ceaușescu cu Cătălin Botezatu. „Tovarășa” solicita să-l vadă la toate evenimentele

12 oct. 2020, 15:00,
BZI.ro, în Cancan

Pare greu de crezut dar a existat o oarecare relație între Elena Ceaușescu și Cătălin Botezatu, căruia îi solicita prezența la toate evenimente. Astfel, înainte de evenimentele din 1989, designerul ajunsese manechinul preferat al „tovarășei” Ceaușescu.

Elena Ceaușescu îl aprecia foarte mult pe Cătălin Botezatu. Manechinul preferat al soției liderului comunist al României cerea să-l vadă la toate evenimentele. Toate aceste lucruri au fost povestite de către designer, care a rememorat cu nostalgie acele vremuri.

Ce relație era între Elena Ceaușescu și Cătălin Botezatu

Așadar, bărbatul pe care Ceaușeasca voia să-l vadă la toate evenimentele este nimeni altul decât faimosul Cătălin Botezatu. Invitat la o emisiune de televiziune, celebrul designer a povestit despre relația cu fosta primă doamnă a României. Aceasta îl simpatiza și l-a ajutat foarte mult în carieră sa, în anii ce au urmat.

„Elena Ceauşescu m-a plăcut din prima şi, de fiecare dată, mă vroia în prezentările private şi spunea că vrea că eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat! Pentru cei care nu ştiu, în acele vremuri, se ţineau evenimentele în anumite locuri de la Institutul de Cercetare în faţă a doar patru fotolii, două erau ocupate de preşedintele României şi soţie, iar celelalte de o familie de capete încoronate, invitată special! Cred că am avut ocazia atunci să îi văd pe cei mai importanţi oameni ai lumii şi consoartele lor”, a povestit Cătălin Botezatu.

Rememorând acele vremuri, Botezatu a mărturisit că el era cel care îi ducea mereu buchetele de flori celei care a fost prima doamnă a României. Prezentările de modă aveau loc într-un cadru intim, iar spectatori erau Nicolae și Elena Ceaușescu și alte familii importante, capete încoronate ale lumii.

Reguli stricte și control la sânge

Cu toate că fostul manechin a avut norocul de a-i întâlni pe cei mai influenți conducători ai lumii, Cătălin Botezatu amintește că, la evenimente, existau reguli stricte pentru toţi cei care urcau pe scenă şi intrau în contact cu soţii Ceauşescu.

„Era o întreagă demenţă în backstage! Veneau oamenii de la partid şi ne controlau până şi în chiloţi! Nu aveam voie să fim răciţi sau bolnavi, pentru că dacă am fi intrat în contact cu Nicolae şi Elena Ceauşescu, le dădeam microbi”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Întrebat de vestimentația pe care soții Ceaușescu o preferau, Cătălin Botezatu a precizat că atât Nicolae, cât și Elena Ceaușescu se îmbrăcau elegant și cu mult bun gust, hainele lor fiind în trendurile vremurilor respective.

Cătălin Botezatu – carte de vizită

Cătălin Botezatu s-a născut la data de 3 decembrie 1966, în Alexandria. El este un creator de modă și fotomodel din România. Pentru creațiile sale, el a primit numeroase premii, iar viața sa personală a constituit de multe ori obiectul presei tabloide, în special datorită relațiilor sale amoroase. Chiar dacă nu a fost niciodată căsătorit, în 2009, acesta a mărturisit că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul ce a urmat, a primit, la Frankfurt, titlul de „cel mai bun manechin al anului în Europa”. El a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. În prezent, Cătălin Botezatu este și jurat la emisiunea „Bravo, ai Stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Astfel, dacă ne gândim la ce relație a fost între Elena Ceaușescu și Cătălin Botezatu, nici nu-i de mirare că a ajuns atât de celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *