Prima pagină » Cancan » Ce relație au fetele lui Serghei Mizil cu tatăl lor celebru. De ce nu și-a dorit afaceristul să se căsătorească pentru a doua oară

Ce relație au fetele lui Serghei Mizil cu tatăl lor celebru. De ce nu și-a dorit afaceristul să se căsătorească pentru a doua oară

02 mart. 2022, 13:09,
în Cancan

Multă lume se întreabă ce relație au fetele lui Serghei Mizil cu tatăl lor celebru. Controversatul om de afaceri a fost implicat nu de puține ori în scandaluri, fiind cunoscut pentru atitudinea sa excentrică. Serghei Mizil a fost mereu în atenția publicului și nu a ezitat să vorbească ori de câte ori a avut ocazia despre trecutul său și despre familie. Puțini sunt cei care știu de ce nu și-a dorit afaceristul să se căsătorească pentru a doua oară.

Ce relație au fetele lui Serghei Mizil cu tatăl lor faimos

Dacă pe Serghei Mizil îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cum arată cele două fiice ale controversatului om de afaceri. Acesta are două fete, pe Smaranda din primul mariaj și pe Ana din actuala căsătorie cu Cora Niculescu Mizil.

La vârsta de 67 de ani, Serghei Mizil nu ezită să se afișeze în ținute scumpe și cu mașini de lux, acesta fiind deținătorul unei averi impresionante. Dincolo de controversele provocate de-a lungul timpului, afaceristul se mândrește cu cei doi copii și are o relație apropiată cu aceștia.

Smaranda și Ana, fiicele lui Serghei Mizil, sunt extrem de discrete și apar rar la evenimentele mondene. Cele două au fost alături de tatăl lor doar de câteva ori la emisiuni tv, însă afaceristul a vorbit în repetate rânduri despre fetele lui.

Mai mult, celebrul om de afaceri a dezvăluit că își dorește să aibă mulți nepoți și să le vadă fericite pe fiicele lui de care este tare mândru. Serghei Mizil a mărturisit că are o relație apropiată cu fetele lui și le susține mereu.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de fiul lui Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv. Florin Busuioc Jr. are o relație tensionată cu tatăl său și a surprins publicul în repetate rânduri cu replici dure și acuzații grave la adresa faimosului prezentator.

În schimb, carismaticul actor Romică Țociu se mândrește cu frumoșii săi copii și se declară un bărbat împlinit pe plan personal. De bucurii în viața privată are parte și Adrian Nartea, actorul care are o soție superbă și o familie frumoasă.

Serghei Mizil este considerat un personaj excentric în showbiz-ul autohton și nu de puține ori aparițiile lui provoacă discuții aprinse și controverse. Afaceristul își asumă însă trecutul și nu ezită să vorbească deschis despre evenimentele care l-au făcut celebru.

De ce nu a vrut afaceristul să se căsătorească cu actuala parteneră de viață

Serghei Mizil este la a doua căsătorie cu Cora Niculescu Mizil, însă recent a dezvăluit că nu și-a dorit să se căsătorească cu actuala parteneră de viață. După ce a trecut printr-un mariaj eșuat, acesta a declarat că nu a vrut să mai facă marele pas. Cu toate acestea, celebrul om de afaceri a ajuns pentru a doua oară în fața altarului.

Afaceristul a dezvăluit în cadrul unul interviu care au fost motivele pentru care nu și-a dorit să mai facă marele pas, dar și ce crede el despre căsătorie.

„Nici cu Cora nu am vrut să mă căsătoresc, ne-am căsătorit să luăm o casă, n-am luat nici casa și am rămas și căsătoriți. Am zis să nu ne mai căsătorim, că pentru mine căsătoria e cea mai mare imbecilitate. E o idioțenie, un act idiot care schimbă comportamentul mai mult al femeii, mai puțin al bărbatului!”, a declarat controversatul om de afaceri.

Cu toate acestea, Serghei Mizil are o căsnicie de mai mulți ani cu partenera lui de viață și recunoaște că aceasta i-a schimbat în bine existența.

,,A scos tot ceea ce aveam mai bun în mine. Nu obişnuiam să arăt şi latura asta.”, a mai precizat Serghei Mizil.

Fetele lui Serghei Mizil au o relație extrem de apropiată cu tatăl lor celebru, însă preferă să se afișeze cât mai rar în spațiul public. Acestea sunt discrete când vine vorba de viața lor privată și își doresc să își țină familia departe de lumina reflectoarelor.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`