Prima pagină » Cultural » Ce relație are Sumayla cu tatăl ei. Dezvăluirea incredibilă pe care sora regretatei artiste a făcut-o recent: „Fata îi spune să nu vină”

Ce relație are Sumayla cu tatăl ei. Dezvăluirea incredibilă pe care sora regretatei artiste a făcut-o recent: „Fata îi spune să nu vină”

29 ian. 2024, 12:51,
în Cultural

La două luni de la trecerea în neființă a Ronei Hartner, sora ei, Rinda, a dezvăluit detalii despre relația dintre Sumayla și tatăl său, Rocco Sedano. Vestea tristă a trecerii Ronei Hartner în neființă, după o luptă grea cu cancerul, a afectat profund pe toată lumea.

Decesul ei a creat un vid imens în inimile celor care au iubit-o, suferința fiind și mai profundă pentru familia regretatei artiste. În plus, a rămas și o fiică, Sumayla, care încă nu a reușit să depășească pierderea mamei sale.

În prezent, familia Ronei Hartner are grija de adolescentă, dar și tatăl ei, Rocco Sedano, depune toate eforturile pentru a fi alături de fiica sa minoră.

Ce relație are Sumayla cu tatăl ei

Recent, însă, sora Ronei Hartner, Rinda, a dezvăluit că, în ciuda eforturilor lui Rocco de a fi aproape de fiica lui în această perioadă, există momente în care Sumayla nu este doritoare să se întâlnească cu tatăl ei.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a sora Ronei Hartner, pentru un post TV.

Cum se simte Sumayla după pierderea mamei

Recent, Rinda, sora Ronei Hartner, a făcut o serie de declarații despre starea nepoatei sale, Sumayla, referitoare la cum se simte după mai bine de 2 luni de la trecerea mamei sale în neființă. Adolescenta se confruntă cu o suferință imensă și încă nu a reușit să depășească tragedia din viața sa.

Mai mult decât atât, în această lună, Sumayla ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere, dar a ales să nu o facă.

„Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța,  în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește  Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea.” , a declarat Rinda, pentru Ciao.ro .

Despre relația pe care o are Sumayla cu tatăl ei, se poate spune că este una rece chiar dacă Rocco Sedano a încercat să se apropie de aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *