Prima pagină » Cultural » Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu cei trei copii ai săi. „Fiecare dintre copiii mei are drumul lui…”

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu cei trei copii ai săi. „Fiecare dintre copiii mei are drumul lui…”

19 ian. 2023, 10:03,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu cei trei copii ai săi. Artistul are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit. Dincolo de lumina reflectoarelor, îndrăgitul cântăreț se mândrește cu cei trei copii ai săi și se dedică acestora ori de câte ori are ocazia. Ștefan Bănică Jr. a rămas în relații bune cu fostele partenere de viață, dar evită să vorbească despre problemele din viața amoroasă. Iată cum se descurcă artistul în ipostaza de tată.

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu cei trei copii ai săi

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciații artiști din România. Acesta are o carieră impresionantă în muzică și actorie și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectorelor. Artistul radiază de fericire alături de actuala soție, Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un băiețel superb. Cântărețul are trei copii cu trei femei diferite. Radu Ștefan este fiul artistului și al Cameliei Constantinescu. Ana Violeta este fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin. Cu actuala soție, artistul îl are pe Alexandru. Ștefan Bănică Jr. se mândrește cu cei trei copii ai săi și este implicat în educația acestora. Recent, acesta a dezvăluit ce sfaturi le-a dat copiilor, dar mai ales a precizat cum este el în rolul de tată.

,,Fiecare dintre copiii mei are drumul lui, iar eu voi fi acolo să-i sprijin atunci când au nevoie. Radu Ştefan s-a desprins deja pe drumul lui. Violeta, deşi are 14 ani, ştie exact ce vrea să facă. Iar cu Alexandru am un sentiment care nu ştiu de unde vine, dar care îmi dă o siguranţă plăcută, că se va descurca în orice şi-ar propune. (…)

Ca părinte, sunt dator să menţin un echilibru în drumul pe care şi l-a ales copilul, ca şi când aş fi cele două rotiţe ajutătoare de la prima bicicletă. Copilul îşi alege singur direcţia. E foarte important să se simtă liber şi protejat, în acelaşi timp.” a precizat artistul.

Ștefan Bănică Jr. are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copiii săi, dar și de fostele partenere de viață. Faimosul cântăreț a rămas în relații bune cu fostele soții și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal. Și celebrul prezentator tv Mihai Morar radiază de fericire de când este tată și se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. De asemenea, carismaticul Pavel Bartoș se dedică familiei sale superbe pe care o ține departe de ochii curișilor.

Cum este artistul în ipostaza de tată

Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că este un tată permisiv, însă le-a insuflat copiilor principii și valori la care ține foarte mult. Artistul i-a îndemnat pe Ștefan și Violeta să muncească foarte mult pentru a-și îndeplini dorințele și să nu fie cheltuitori atunci când vine vorba de bani.

„Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci şi că tot ce au, material, se datorează muncii părinţilor lor. Şi atunci, atâta timp cât stăm împreună, până când vor fi majori, munca asta trebuie respectată. Că nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe reţelele sociale cu tot felul de maşini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinţii lor şi care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților. Şi atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală.”, a declarat cântărețul.

Ștefan Bănică Jr. se mândrește cu cei trei copii ai săi și a rămas în relații bune cu fostele partenere de viață. Artistul este un tată devotat și se ocupă de educația copiilor săi. Îndrăgitul cântăreț se declară un bărbat împlinit și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *