Prima pagină » Cancan » Ce relație are Oana Sârbu cu fostul soț. ,,Era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi…”

Ce relație are Oana Sârbu cu fostul soț. ,,Era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi…”

01 iun. 2022, 09:27,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă ce relație are Oana Sârbu cu fostul soț. Frumoasa actriță s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani cu Virgil Popescu, însă căsnicia celor doi a fost greu încercată. După un mariaj de 4 ani, Oana Sârbu a divorțat de partenerul ei de viață. Artista a vorbit de nenumărate ori despre motivele care au dus la destrămarea cuplului. Iată ce spune vedeta despre fostul partener de viață și marile sale regrete.

Oana Sârbu, relație de prietenie cu fostul soț

Oana Sârbu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră artistică impresionantă și se bucură de succes pe plan profesional. Dincolo de celebritate, Oana Sârbu ascunde o poveste de viață surprinzătoare. Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani cu Virgil Popescu, un bărbat cu 13 ani mai mare decât aceasta.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste demnă de ecranizare. La început familia celebrei actrițe nu a fost de acord cu relația, însă ulterior i-a îndemnat să își oficializeze relația și să se căsătorească.

În pofida criticilor celor din jur, Oana Sârbu și Virgil Popescu au avut o căsnicie frumoasă, dar după 4 ani au decis să se despartă din mai multe motive.

,,Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie. Erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună.

A fost un act pe care l-am făcut cumva la sugestia părinților, pentru că nu ar fi fost de acord cu o relație neoficializată. Noi doi nu am ținut foarte tare să facem pasul ăsta.”, a declarat frumoasa actriță.

Oana Sârbu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă a încercat mereu să fie discretă când vine vorba de planul amoros. Artista a încins imaginația multora și pe vremea când a apărut nud într-un film celebru la începutul carierei sale artistice. O altă actriță care a avut parte de multe provocări în viața privată este Anca Țurcașiu. La fel ca Oana Sârbu, și celebra actriță a apărut goală pe vremea când debuta în televiziune, iar în prezent atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros după o căsnicie de mai mulți ani, dar a reușit să depășească suferințele cauzate de despărțirea scandaloasă de fostul soț.

Ce spune actrița despre fostul partener de viață

Oana Sârbu a trecut printr-un mariaj eșuat la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, actrița a demonstrat că este o femeie puternică și în prezent are o relație de prietenie cu fostul soț, Virgil Popescu. Cei doi s-au cunoscut la teatru și au început o frumoasă poveste de dragoste care s-a încheiat cu o despărțire dureroasă.

,,Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.

Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur. (…) Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare.”, a declarat frumoasa actriță.

Oana Sârbu a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorțul de bărbatul care i-a fost mereu alături.

,,Au apărut, la un moment dat, niște situații care au scuturat echilibrul pe care ni-l formaserăm și-am decis că cel mai bine este să ne despărțim. El a plecat un an în Japonia și, când s-a-ntors, am făcut pasul legal, dar am continuat să colaborăm, a continuat să-mi compună, am făcut multe piese împreună de-atunci și până acum, și suntem foarte buni prieteni.”, a mărturisit vedeta tv.

Oana Sârbu are o relație bună cu fostul soț și colaborează pe plan artistic. Cei doi au ajuns la divorț după 4 ani de căsnicie, însă actrița are doar cuvinte de laudă pentru Virgil Popescu, fostul partener de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *