Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce relație are Gina Pistol cu soacra ei. Mama lui Smiley a spus ce crede despre nora ei chiar în ziua nunții

Ce relație are Gina Pistol cu soacra ei. Mama lui Smiley a spus ce crede despre nora ei chiar în ziua nunții

30 mai 2023, 09:53,
BZI.ro, în Radio

Multă lume se întreabă ce relație este între Gina Pistol și soacra ei, ținând cont că vedeta și artistul se iubesc de ceva vreme. Doamna Ioana, mama lui Smiley, a trăit momente emoționante în weekend după ce și cel de-al doilea ei fiu s-a căsătorit. Astfel, soacra Ginei Pistol a făcut primele declarații publice despre cea care i-a devenit noră, oficial.

Gina Pistol și Smiley au devenit soț și soție, după 7 ani de relație, iar evenimentul a fost unul încărcat de emoții pentru familiile celor doi. Ioana și Ion Maria, părinții lui Smiley, au făcut primele declarații după ce fiul lor s-a căsătorit și au dezvăluit cum se înțeleg cu nora lor.

Ce relație are Gina Pistol cu soacra ei

Povestea lor de iubire a început neașteptat, a continuat discret și, după ce au devenit părinți, au decis să-și unească destinele. Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție, iar momentul în care au spus DA, în fața ofițerului de la Starea Civilă, a stârnit emoții puternice în sufletele părinților care le-au fost alături.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam”, a spus Ioana Maria, mama lui Smiley, după căsătoria fiului.

„Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA”, a declarat și Ion Maria, tatăl artistului.

Reporterul Pro TV nu a ratat ocazia de a afla cum se înțelege soacra cu Gina Pistol. A întrebat-o în primul rând dacă e harnică și o iubește.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley despre relația cu Gina Pistol.

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a adăugat soacra Ginei.

Emoționat, tatăl lui Smiley a completat: „Eu le doresc sănătate, fericire, iubire, înțelegere și respect reciproc.”

Vor petrece luna de miere în sudul Franței

După nunta de poveste la care au avut 300 de invitați, cu care au petrecut până în zori, Gina Pistol și Smiley vor pleca în luna de miere. Peste o săptămână, proaspeții căsătoriți se vor bucura de prima vacanță ca soț și soție într-o destinație de vis din sudul Franței.

„Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? (…) Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când”, a scris Smiley pe contul de socializare, după petrecerea de nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *