Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată

Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată

04 oct. 2024, 23:59,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Puțini știau acest lucru, dar Cătălin Botezatu are doi copii biologici! Designerul și-a ținut familia departe de showbiz, dar acum a dezvăluit ce relație are cu băieții lui!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes designeri din România. Toată lumea știe cu ce se ocupă, cine sunt femeile care i-au furat inima de-a lungul anilor, dar foarte puțini știu că designerul este tată.

Ce relație are Cătălin Botezatu cu copiii lui

Cătălin Botezatu a vorbit de mai multe ori despre copiii lui, dar a fost foarte discret când a venit vorba despre acest subiect. Și-a ținut familia departe de luminile reflectoarelor și a făcut dezvăluiri despre viața lui doar atât cât și-a dorit.

Designerul a dezvăluit la Viața fără filtru că are o relație bună cu copiii lui, ține legătura și vorbește des cu ei. Însă, preferă să nu îi expună, căci a spus că nici ei nu își doresc acest lucru. Însă, ceea ce contează este că relațiile dintre ei sunt bune.

Cătălin Botezatu a vorbit foarte rar despre băieții lui, deși aparițiile lui la televizor și la evenimentele mondene sunt foarte dese. Designerul a decis să vorbească doar despre propria viață.

„E un subiect tabuu, pentru că nici ei nu își doresc asta. Sigur, ținem legătura și asta e cel mai important”, a declarat Cătălin Botezatu, la Viața fără filtru.

Ce planuri are designerul

Cătălin Botezatu a decis să plece o perioadă din România! În această perioadă călătorește foarte mult, iar acum se află într-un loc fabulos din Dubai. Designerul are planuri mari, mai ales de Revelion, când va petrece trecerea noului an pe un vas de croazieră în Miami.

„Plec la New York, apoi la Miami, de acolo mă îmbarc pe cel mai mare vas de croazieră, voi face revelionul acolo cu prietenii, apoi mă întorc la Miami și plec pentru 17 zile la Tulum la celebrele festivaluri de muzică”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`