Prima pagină » Cancan » Ce reacție a avut Selena Gomez după ce Hailey Bieber a anunțat că este însărcinată. Ce a postat pe rețelele de socializare celebra artistă

Ce reacție a avut Selena Gomez după ce Hailey Bieber a anunțat că este însărcinată. Ce a postat pe rețelele de socializare celebra artistă

31 mai 2024, 12:51,
BZI.ro, în Cancan

Selena Gomez, cunoscuta cântăreață și actriță în vârstă de 31 de ani, a avut o reacție cel puțin surprinzătoare după ce soția fostului ei iubit, Hailey Bieber, a anunțat că este însărcinată. Află în rândurile următoare ce a spus artista.

Selena Gomez pare încă plină de resentimente după ce Justin Bieber a postat împreună cu actuala lui soție, o poză în care Hailey Bieber este însărcinată. Află ce reacție a avut cunoscuta cântăreață, dar și ce au spus fanii despre fosta relație a Selenei Gomez cu Justin Bieber.

Ce reacție a avut Selena Gomez după ce Hailey Bieber a anunțat că este însărcinată

Chiar dacă Selena Gomez nu a avut o reacție directă la postarea făcută de Hailey, ea a făcut totuși publică o fotografie în care apare ea ținându-l de mână pe actualul ei iubit, Benny Blanco.

Celebra cântăreață și Justin Bieber au fost împreună timp de opt ani, despărțindu-se și împăcându-se de mai multe ori, până când au pus capăt relației în mai 2018. Câteva luni mai târziu, Justin Bieber a reluat relația cu Hailey, cu care se întâlnise în 2016. În septembrie 2018, s-au căsătorit.

În fotografia alb-negru făcută publică de artistă, Selena și Benny apar ținându-se de mână, stând sub o pătură. Vedeta de la Hollywood poartă pe deget un inel în formă de O. Selena Gomez a publicat fotografia la doar două ore după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Selena Gomez încă suferă după despărțire

După o relație atât de lungă în care Selena Gomez a investit foarte mult, ea a reușit cu greu să își revină. Doar recent găsindu-și un nou partener de viață, dar abia după multă terapie.

Cântăreața a avut o relație plină de suișuri și coborâșuri cu Justin Bieber între 2012 și 2018. La scurt timp după despărțirea lor, artistul s-a căsătorit cu Hailey Baldwin. Pentru Selena Gomez, această pierdere a fost dificilă, mai ales când toți ochii lumii erau îndreptați spre ea.

Selena Gomez a discutat despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. În cel mai recent număr al revistei Fast Company, fondatoarea Rare Beauty, în vârstă de 31 de ani, explică cum despărțirea de Justin Bieber și diagnosticul de bipolaritate au determinat-o să ia o pauză îndelungată de la rețelele sociale.

„Tocmai mi se frânsese inima. Nu aveam nevoie să văd ce făcea toată lumea”, povestește cântăreața. „Apoi au fost acele momente în care nu mă simțeam bine în legătură cu felul în care arătam din cauza a ceea ce vedeam pe Instagram. Wow, aș vrea ca trupul meu să arate așa”, a declarat Selena Gomez, preluată de pe TVMania.

Selena Gomez, după cum se pare, încă mai are câteva resentimente față de Justin Bieber, mai ales după ce soția sa a anunțat public că este însărcinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *