Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce rame se poartă la ochelarii de vedere: Tendințele potrivite pentru stilul tău în 2022

Ce rame se poartă la ochelarii de vedere: Tendințele potrivite pentru stilul tău în 2022

12 nov. 2021, 11:59,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă ești în căutarea unei perechi de ochelari potrivite pentru forma feței tale și te întrebi ce rame se poartă la ochelarii de vedere, cu siguranță vei găsi răspunsul aici. Alegerea ochelarilor potriviți pentru fața ta este o decizie care necesită multă atenție. Având în vedere că ocupă aproximativ o treime din suprafața feței tale, alegerea ramei potrivite este una foarte importantă.

Ochelarii au redevenit în acest sezon accesorii foarte în trend, cele mai recente prezentări de modă confirmand acest lucru. Designerii recomandă pentru 2022 să optezi pentru rame ieșite din tipar, deoarece așa vei reuși să fii o prezență îndrăzneață. Ramele de ochelari te pot evidenția și stârni admirația celor din jurul tău.

femeie care poarta ochelari de vedere rotunzi

Ramele supradimensionate și geometrice sunt o nouă tendință de ochelari în următorul an

Ce rame se poartă la ochelarii de vedere: Cele mai în trend modele pentru anul viitor

Multă lume consideră că dacă porți ochelari de vedere ai un mare dezavantaj. Pentru a contrazice părerile celor care consideră ochelarii un defect poți să-i uimești prin alegerea unei perechi de ochelari foarte în vogă.

Dacă reușești să alegi ochelarii potriviți pentru fața ta, aceștia nu vor face altceva decât să-ți completeze look-ul. De asemenea, importanți sunt și ochelarii de soare, aceștia trebuie aleși cu mare grijă.

Ochelarii de vedere cu rama rotundă este o alegere simplă dar versatilă, foarte în vogă în noul sezon.

Cei care sunt înnebuniți după stilul casual pot opta pentru ochelarii cu ramă metalică. Această combinație este foarte la modă, de asemenea, există o varietate mare de culori și forme. Ochelarii cu ramă metalică pot avea forma de „cat-eye“ sau cea de aviator. Dacă adori combinația dintre student și hipster poți opta și pentru clasicul retro.

femeie tunsa scurt care poarta ochelari rosii

Alegerea ochelarilor potriviți pentru fața ta este o decizie care necesită multă atenție

Un trend alert care va fi foarte popular în 2022 sunt ochelarii fără ramă și cu semi-ramă. Acești ochelari se evidențiază prin delicatețea și finețea lor. Dacă ochelarii au și brațele extrem de subțiri vor fi foarte potriviți pentru orice formă a feței.

De asemenea, ochelarii cu semi-ramă sunt potriviți pentru diferite stiluri vestimentare. Indiferent cum ești îmbrăcat, ochelarii cu semi-ramă vor completa perfect ținuta ta.

Un nou stil pentru ramele de ochelari: Cea mai în vogă ramă

Ochelarii cu ramă transparentă este o nouă tendință pentru 2022. Brandurile au început deja să ofere diferite modele de ochelari cu această ramă. Acești ochelari vor adăuga o notă elegantă și subtilă ținutei tale. Dacă ești o persoană discretă, o ramă transparentă dreptunghiulară ți se va potrivi perfect.

Ramele supradimensionate și geometrice sunt o nouă tendință de ochelari în acest an. Aceste modele de rame sunt potrivite persoanelor îndrăznețe și stilate, fiind mai neobișnuite decât cele clasice. Acești ochelari „statement“ sunt, de obicei, într-o formă modernă „cat-eye“ și în culori aprinse.

profilul unei femei care poarta ochelari de vedere

Dacă ochelarii au și brațele extrem de subțiri vor fi foarte potriviți pentru orice formă a feței

Modelele de ochelari cu rame transparente sunt un adevărat must-have în anul 2022, fiind deosebit de apreciate ramele de culoare aurie, argintie și negru.

Una dintre cele mai populare rame pentru ochelari sunt cele cu lentile clare. Nu este obligatoriu ca ochelarii să aibă o putere vizuală. În 2022, purtatul unei perechi de ochelari va fi o practică obișnuită. Astfel, persoanele care nu suferă de deficiență în vedere pot să opteze pentru ochelarii fără dioptrii.

Dacă vrei să-ți cumperi o pereche de ochelari „falși” care respectă una dintre tendințele menționate pur și simplu alegi orice pereche de ochelari cu înveliș antireflex. Aceștia te vor proteja și de lumina albastră dăunătoare a calculatorului.

Acum că ai aflat ce rame se poartă la ochelarii de vedere poți cu ușurință să-ți alegi modelul potrivit pentru personalitatea și fața ta. Indiferent de mărimea sau forma ramelor pentru ochelari, este important ca aceștia să ți se potrivească stilului de viață și să te avanjeze.

femeie care poarta ochelari de vedere

Dacă adori combinația dintre student și hipster poți opta și pentru ochelari retro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *