Prima pagină » Cultural » Ce propunere a avut Kate Middleton și William pentru Harry și Meghan Markle. Decizia a surprins pe toată lumea

Ce propunere a avut Kate Middleton și William pentru Harry și Meghan Markle. Decizia a surprins pe toată lumea

04 apr. 2024, 08:25, 1 ,
în Cultural

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație tensionată cu familia regală, fiind distanți de Prințul William și Kate Middleton. Cu toate acestea, un autor susține că William și Kate încearcă să repare relația și le-ar fi făcut o propunere ducilor de Sussex.

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, doresc să reînnoiască relațiile cu Prințul Harry și Meghan Markle. Ei sunt deosebit de interesați să-i cunoască pe copiii ducilor de Sussex, Archie și Lilibet.

Ce propunere a avut Kate Middleton și William pentru Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație tensionată cu familia regală, fiind distanți de Prințul William și Kate Middleton.

„Harry se va întoarce cu siguranță, în mai în Marea Britanie, pentru jocurile Invictus. Dacă decide să nu vină, va fi nevoie de câteva explicații, pentru că toată lumea va presupune că nu vrea să își întâlnească fratele’, spune Tom Quinn, conform Mirror.

Potrivit unor surse, Prințul William și Kate Middleton i-au contactat pe Meghan Markle și Prințul Harry, invitându-i să vină în Marea Britanie cu copiii lor, Archie și Lilibet.

De la ce a pornit conflictul dintre Harry și fratele lui, William

Relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle cu Prințul William și Kate Middleton este tensionată și distantă.

Tensiunile au apărut după ce Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California. Decizia lor a fost controversată și a stârnit critici din partea unor membri ai familiei regale.

Harry și Meghan au criticat familia regală în diverse moduri, inclusiv în serialele lor Netflix și în interviul cu Oprah Winfrey. Harry a făcut de asemenea acuzații directe la adresa lui William și Kate în cartea sa de memorii, „Spare”.

Atacurile lui Harry și Meghan au afectat negativ relația lor cu familia regală. William și Kate se simt trădați și răniți de acuzațiile aduse. O reconciliere pare dificilă în acest moment, având în vedere tensiunile și resentimentele existente.

„Meghan nu ar putea în niciun caz să aducă copiii în Marea Britanie. William și Kate le-au cerut asta, dar ea nu vrea sub nicio formă”, a declarat autorul regal Tom Quinn.

Acum, după ce a a dezvăluit că are cancer, Kate Middleton și William au venit cu o propunere pentru Harry și Meghan Markle prin care își doresc să se împace. Rămâne de văzut dacă vor reuși să repare ruptura creată să treacă peste toate cele spuse și să se împace.

Comentarii
  • Femeia rea si meschina fie ca e in SUA sau vine in Anglia, nu se schimba niciodata. Cu caracterul asta uracios va muri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`