Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce profeții a făcut Nostradamus pentru 2023. Marele război, un nou Papă și o posibilă referire la România

Ce profeții a făcut Nostradamus pentru 2023. Marele război, un nou Papă și o posibilă referire la România

29 dec. 2022, 13:06,
în Radio

Unele profeții făcute de Nostradamus în urmă cu aproape 500 de ani se referă și la 2023, iar viitorul pare destul de sumbru. Cu toate acestea, războiul început anul trecut ar urma să se termine peste șapte luni însă va deveni mai distrugător. Nu în ultimul rând, Nostradamus prezice și înlocuirea actualului Papă cu unul tânăr.

Nostradamus a făcut mai multe predicții înfiorătoare pentru anul viitor. După ce a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, profetul prezice „șapte luni în Marele Război, dar și oameni morți de răutate”. Profeţiile făcute pentru 2023 nu sunt deloc încurajatoare, una dintre acestea avansând chiar ideea că Papa Francis va fi înlocuit. Astfel, cel mai cunoscut profet din toate timpurile conturează ideea unui viitor terifiant pentru anul care vine.

Ce profeții a făcut Nostradamus pentru 2023

Cunoscutul clarvăzător francez a scris și publicat cartea „Profețiile” în anul 1555, însă are un impact chiar și acum. Nostradamus a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit în special din cauza războiului provocat de Rusia în Ucraina. Iar pentru 2023, specialiștii care au studiat catrenele lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform celebrului prezicător. Astfel, posibilitatea extinderii la nivel global a războiului din Ucraina este anticipată de Nostradamus.

De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, care ar scăpa de un eventual Armaggedon. De asemenea, un posibil eșec al omenirii pe planeta Marte e o altă profeție a lui Nostradamus, care scrie de un „foc ceresc” de dimensiuni uriașe. Astrologul a făcut referire și la încălzirea globală, prezicând că temperaturile și nivelul mării vor continua să crească și că oferta mondială de pește se va diminua.

„Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a menționat Nostradamus.

Conform celebrului clarvăzător, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă și o schimbare la Vatican. Astfel, există o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc I, care va fi însă „ultimul papă adevărat”. Nu în ultimul rând, despre lipsa de alimente și foamete, celebrul prezicător a scris că „oamenii se vor mânca între ei”.

Ce se va întâmpla în România

Într-un pasaj din catrenul 26, din Centuria V a unuia dintre manuscrisele lui Nostradamus, apar câteva catrene în care prezicătorul scria, încă de acum aproape 500 de ani, că „Estul va slăbi puterea Occidentului”. De asemenea, apare și denumirea țării noastre, care este numită „Romainie”.

Mulți interpreți ai scrierilor lui Nostradamus spun că termenul de Romainie face referire la România, țara noastră, cu toate că denumirea de România nu exista în perioada când Nostradamus a scris manuscrisul.

În catrenul 26, din Centuria V, găsim și o presupusă referire la România:

„Din Rusia se apropie în masă
Distrugătorul va ruina acel oraş
Violentă distrugere Romainie va suferi
Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.”

Totodată, unii intepreți ai catrenelor consideră că Nostradamus profețește izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial după uciderea „ultimului Papă, care va fi asasinat chiar de Anticrist, care se va naște în Orient”.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`