Prima pagină » Cultural » Ce profesie a avut Neti Sandu de la Pro Tv înainte să ajungă celebră. Vedeta are un trecut surprinzător

Ce profesie a avut Neti Sandu de la Pro Tv înainte să ajungă celebră. Vedeta are un trecut surprinzător

17 oct. 2022, 08:27, 1 ,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu ce profesie a avut Neti Sandu de la Pro Tv înainte să ajungă celebră. Aceasta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de horoscop din România și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Înainte de a-și decoperi pasiunea pentru astrologie, Neti Sandu a avut o altă profesie la care a renunțat de dragul televiziunii. Vedeta are un trecut surprinzător și o poveste de viață impresionantă.

Ce profesie a avut Neti Sandu de la Pro Tv înainte să ajungă celebră

Neti Sandu are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Prezentatoarea rubricii de horoscop de la Pro Tv face furori de fiecare dată când apare pe marile ecrane și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Puțini sunt cei care știu că vedeta a avut o cu totul altă ocupație timp de 18 ani, însă a renunțat la cariera de atunci pentru a-și încerca nororcul în televiziune.

,,Timp de 18 ani am fost bibliotecară la un institut de proiectări, inginerie şi urbanism. Atunci îmi făceam treaba de specialitate şi, dacă îmi rămânea timp, citeam ce aveam eu nevoie pentru facultate. Asta a fost munca mea de bibliotecară: o muncă liniştită şi cu satisfacţii intelectuale.”, a mărturisit aceasta.

Mai mult, Neti Sandu a fost la un pas să aleagă o carieră în învățământ, după ce a absolvit cursurile Facultății de Filologie. Cu toate acestea, prezentatoarea a descoperit ulterior pasiunea pentru psihologie și astrologie și și-a dorit să aibă succes în televiziune, chiar dacă a avut parte și de experiența de a fi profesoară.

,,Am predat pentru că la cursul de anul III – proba practică la pedagogie – trebuia să predai la clasă, unde decidea profesorul. A fost momentul meu de excelenţă. Eram terminată de frică, că nu mă voi descurca în faţa elevilor, că mă voi face de râs, pentru că în clasă erau şi colegii mei de an, şi profesorul, şi îmi era frică că nu trec anul. M-am mobilizat şi m-am descurcat de minune. Profesorul m-a luat deoparte şi mi-a zis că vede în mine o mare profesoară. Nu mi-a venit să cred. Aşa a fost predatul meu la şcoală.”, a mai precizat vedeta tv.

Neti Sandu are o biografie impresionantă dincolo de lumina reflectoarelor. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Vedeta a suferit mult din dragoste, iar după ce a fost părăsită de partenerul ei, a decis să își asume rolul de femeie singură. În prezent, prezentatoarea nu are o relație și se dedică în totalitate carierei.

Și celebra prezentatoare Raluca Moianu a avut parte de multe suferințe pe plan personal. Vedeta a divorțat de tatăl fiicei sale, însă s-a împăcat cu acesta înainte ca bărbatul să fie răpus de o boală necruțătoare.

Ce secrete ascunde îndrăgita vedetă

Neti Sandu are o carieră de succes și o poveste de viață pe măsură. Celebra prezentatoare a rubricii de horoscop de la Pro Tv are un trecut amoros dureros. Aceasta a fost părăsită de bărbatul alături de care își dorea o familie și a luptat cu depresia mult timp. Despărțirea de fostul iubit a venit odată cu promovarea în carieră și ocuparea postului de prezentatoare la Pro Tv.

,,A venit imediat, la două săptămâni după ce iubitul cu care stătusem 10 ani mă părăsise şi-mi lăsase o scrisoare de trei pagini şi a fost ca într-un coşmar totul. Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt. Îmi aduc aminte cum zăceam de atâta suferinţă pentru că nu ştiam cum să ies din ea. Încercasem tot felul de metode de a mă resuscita ca să pot să-mi văd de treabă, dar lucrurile au fost în favoarea mea, pentru că era atât de nou totul la Pro TV că eram biciuită (în sensul bun) de noutăţile care apăruseră în viaţa mea şi, dintr-odată, absolut toată viaţa mi s-a schimbat.Odată cu ea a trebuit să mă reconstruiesc şi pe dinăuntru şi foarte greu am scăpat de suferinţa aceea pe care am dus-o foarte mulţi ani pe picioare.

Pe de altă parte, am reuşit să fac ce era de făcut în noua ipostază în care mă aflam, dar nu cu toate pânzele în vânt, pentru că eram mult prea zdrobită. Puterea a venit din faptul că nu am considerat niciodată că Dumnezeu vrea să mă pedepsească, ci că vrea să-mi spună ceva.”, a mărturisit vedeta.

Neti Sandu de la Pro Tv are o carieră de succes în televiziune, dar ascunde o poveste de viață dureroasă. Prezentatoarea a suferit mult din dragoste și a trecut cu greu peste problemele din plan personal. Cu toate acestea, vedeta și-a păstrat optimismul și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *