Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu. S-a simțit rău la un eveniment: „Am stat în spital…”

Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu. S-a simțit rău la un eveniment: „Am stat în spital…”

23 iul. 2022, 15:42,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Horia Moculescu, primele declarații după ce s-a simțit rău la un eveniment. În urmă cu doar o zi, Horia Moculescu s-a simțit extrem de dur și a fost nevoie de intervenția oamenilor din jur. După acest episod neplăcut, celebrul compozitor a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și cum se simte acum.

Joi, 21 iulie, Horia Moculescu a fost prezent la Gala Premiilor Revistei „Actualitatea Muzicală”. Însă, într-un moment, compozitorului i s-a făcut rău și a fost nevoie ca oamenii din jur să intervină și să-i dea o mână de ajutor. Imediat cum și-a revenit, artistul a revenit în sală, unde a fost anunțat drept unul dintre laureații galei, fiindu-i pregătită Diploma de onoare „O viaţă dedicată muzicii uşoare româneşti”.

Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu

Ajuns la eveniment, Horia Moculescu a început să se simte rău și le-a spus oamenilor prezenți că simte că rămâne fără aer. Cei din jur s-au mobilizat imediat și i-au adus o sticlă cu apă, dar și un ventilator. După câteva minute bune, compozitorul a început să se simtă mai bine și a revenit în sală.

„M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventialtor! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate”, a declarat celebrul compozitor, potrivit AntenaStars.

Horia a oferit primele informații despre starea de sănătate

După sperietura trasă, Horia a oferit primele informații despre starea de sănătate și a precizat, printre altele, că a fost infectat de curând cu COVID. Ba chiar mai mult, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

„Este îngrozitor de cald, eu nu suport căldura! Stau cu aerul condiționat și cu ventilatoare. Nu sunt mai fragil, dar acum două săptămâni am făcut COVID. Am stat în spital o săptămână. Plămânii sunt afectați, sunt gata afectați de la fumat. M-am simțit, cum să vă explic, destul de ok, destul de în regulă. Am avut simptome de tuse, de oboseală. M-am internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș”, a povestit compozitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *