Prima pagină » Actualitate » Ce prețuri sunt la Vama Veche: „Lasă că Lidl nu e departe!”
Ce prețuri sunt la Vama Veche: „Lasă că Lidl nu e departe!”

Ce prețuri sunt la Vama Veche: „Lasă că Lidl nu e departe!”

18 iun. 2024, 11:08,
BZI.ro, în Actualitate

Sezonul estival a început deja, iar românii sunt întâmpinați cu prețuri mari pe litoral, iar mulți dintre ei sunt dezamăgiți de asta. Mulți tineri sunt deranjați de ce prețuri sunt la Vama Veche și tocmai de aceea își cumpără berea de la supermarket, iar țigări și alimente de la vecinii bulgari. Mai greu este cu șezlongurile, care sunt mai scumpe ca în Creta sau Mamaia.

Ce prețuri sunt la Vama Veche

Fanii stațiunii Vama Veche au luat cu asalt locul unde mulți tineri își dau întâlnire vara. La începutul lunii trecute a fost lansat programul „Litoralul pentru toți”, prin care românii beneficiază de locuri de cazare ieftine, până pe 20 iunie. Cu toate acestea, prețurile cu care au fost întâmpinați  turiștii sunt parcă mai mari ca oricând, prilej de nemulțumire pentru mulți. Pe un grup de Facebook dedicat cunoscutei stațiuni, internauții se plâng de prețurile mari.

Un șezlong a ajuns să coste 80 de lei, s-a plâns un membru al grupului, iar de aici au pornit discuțiile.

„80 lei să stai la șezlong. Să nu ne mai mirăm de ce nu avem turiști… Rusine”, a scris un tânăr pe o rețea de socializare.

Comentariile au fost care de care mai acide.

„Cam puțin! Puteau cere rinichii pentru o săptămână pe plajă” / „O să plătești și pentru prosop” / „Indiferent dacă e plajă privată sau nu, eu mă așez direct pe cearșaf stând pe nisip, iar dacă comentează careva că de ce nu stau pe șezlong refuz să plec pur și simplu. Că doar nu mă dau cu forța afară de pe plajă” / „Ăștia care spuneți, stați pe nisip, pe nisip unde? Din moment ce locurile mai plpcute au fost luat cu japca pentru sezlong”/ „O sa dea și 100, ai să vezi” / „Îmi pregătesc cearceaful… vreau să miros nisipul”, au comentat ironic ați internauți.

Prețuri mai mari ca în Mamaia

Nu doar șezlongurile s-au scumpit serios față de anul trecut pe litoralul românesc și, în special, în Vama Veche. O bere a ajuns să coste 14-15 lei pe pe plajă, la fel de scump ca în unele stațiuni mult mai bine cotate.

„«Ursuleț» la 0,33- 7,5-8,5 lei. 14 sau 15 lei pe plaja la Stuff, la halbă (pahar)- 400 ml”, a scris o persoană pe o rețea de socializare.

Inventivi, unii români au găsit imeidat soluția de a nu plăti foarte mult pentru o bere pe plajă.

„La Carffour e 3,32 lei un ursulet 0,33, la Vamă 7,5-8,5 lei depinde de magazin. Luați bere din Mangalia 3,5 lei și nu mai luați cu 12,13, lei la pahar”, a scris un internaut.

Coemntariile nu au întârziat să apară și la această postare.

„Tot acum doua săptămâni, la Bolo am dat pe o bere la draft, 25 lei. Dacă știam că atât costă, nu luam, dar nu am avut de unde să știu. Berea la draf nu era trecuta în meniu. Săptămâna trecută am ajuns cu ceva treaba pe plajă la 2 Mai, unde… surpriză… aceeași bere era 8 lei. Nu mai merg niciodată la Bolo!”, a precizat un internaut.

Imediat, altcineva a venit cu o altă idee

„Lasă că Lidl Mangalia nu e departe, iar când mergem la bulgari după țigări putem să completăm și stocul de bere, 30 de minute pe jos”, a venit altcineva cu o idee, după ce românii au văzut ce prețuri sunt la Vama Veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *