Prima pagină » Actualitate » Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa: Chef Janni Alexandridis: „A fost un pic ciudat!”
Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa: Chef Janni Alexandridis: „A fost un pic ciudat!”

Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa: Chef Janni Alexandridis: „A fost un pic ciudat!”

17 iul. 2024, 09:49,
în Actualitate

Chef Janni Alexandridis a povestit care au fost principalele cerinte ale marilor artiști de la „Beach, Please!”. Acesta a fost uimit de ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa. Cunoscutul chef a dezvăluit ce a primit celebrul rapper în farfurie.

Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa

Chef Janni Alexandridis a fost cel care le-a oferit o experiență culinară de neuitat artiștilor internaționali prezenți la evenimentul Beach, Please!

Câștigătorul competiției „Chefi la cuțite” a gătit pentru numele grele ale industriei muzicale, printre care s-au numărat Wiz Khalifa și Swae Lee. Preferințele culinare ale acestora l-au surprins și impresionat pe Janni Alexandridis, lăsându-l adesea fără cuvinte.

Chef Janni Alexandridis este obișnuit să gătească pentru celebrități internaționale, iar faptul că a fost solicitat pentru Beach, Please! nu a fost o provocare foarte mare pentru el. Janni Alexandridis are deja o vastă experiență în acest domeniu. Totuși, momentele trăite la Beach, Please! au fost deosebite, oferindu-i emoții și satisfacții aparte.

Unul dintre momentele speciale ale evenimentului a fost atunci când Janni Alexandridis a avut oportunitatea de a găti pentru Wiz Khalifa, unul dintre artiștii săi preferați. Admirându-l de mult timp, acest moment a fost cu adevărat spectaculos pentru talentatul bucătar.

Wiz Khalifa a optat pentru un preparat rafinat din vită cu trufe și ciuperci, alături de o porție de pui. Acesta a fost unul dintre puținii artiști care a solicitat două feluri de mâncare, în contrast cu alți cântăreți care au preferat un singur preparat. După ce au degustat preparatele, artiștii i-au adresat numai cuvinte de laudă lui Janni Alexandridis, confirmând astfel talentul și măiestria sa culinară.

„El a mâncat vită cu trufe și ciuperci, dar și o porție de pui. I-a fost foarte foame și a cerut două preparate și fructe. Eu de mult timp ascult muzica lui Wiz Khalifa. Și tata îl cunoaște pe Wiz Khalifa, cred că fiecare îl cunoaște pe Wiz Khalifa”, a declarat Janni Alexandridis.

Janni Alexandridis, chemat să gătească la Los Angeles

Janni Alexandridis a primit propunerea de a pleca în Los Angeles, din partea unui artist. Nu a stat mult pe gânduri și este nerăbdător să trăiască experiențe de senzație. Janni Alexandridis a reușit să impresioneze artiști precum Wiz Khalifa, Swae Lee sau Trippie Redd.

„Acum un artist m-a întrebat dacă pot să merg în Los Angeles. În două săptămâni cred că plec”, a mai spus el.

Janni Alexandridis are 43 de ani și a venit direct din Germania pentru a participa în sezonul 12 „Chefi la cuțite”, pe care l-a și câștigat. De profesie este chef bucătar, iar cea mai mare pasiune a lui încă din copilărie. De altfel, acesta a învățat limba română de la colegii săi români.

Înainte de a fi solictat să gătească pentru starurile care au fost la Beach, Please!, Janni Alexandridis a gătit pentru vedete internaționale.

„Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton“, a povestit Janni Alexandridis, care a spus ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa, la Beach, Please!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *