Prima pagină » Cancan » Ce preț are un șezlong pe Coasta de Azur. Cristina Șișcanu a spus tot pe rețelele sociale

Ce preț are un șezlong pe Coasta de Azur. Cristina Șișcanu a spus tot pe rețelele sociale

01 iul. 2024, 10:45,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu a spus ce preț are un șezlong pe Coasta de Azur. Vedeta alături de Mădălin Ionescu și cei doi copii ai lor au plecat pentru câteva zile într-o vacanță în sudul Franței.

Cristina Șișcanu obișnuiește să împărtășească multe aspecte din viața ei cu fanii, iar recent a vorbit despre costurile din zonă.

Ce preț are un șezlong pe Coasta de Azur

Cristina Șișcanu a anunțat pe rețelele sociale că urmează să călătorească în Italia pentru câteva zile. Înainte de plecare, se bucură de peisajele din sudul Franței.

„Vom pleca în Italia, două zile vom sta într-un loc unde nu avem mare, dar este într-o zonă foarte frumoasă în Italia, celebră și apoi ne mutăm la mare în Italia. Acolo este cald și cu plajă multă, de aceea nu ne-am grăbit să mergem.

Voiam să vă mai spun un lucru despre prețurile șezlongurilor pe Coasta de Azur. Prețurile sunt cuprinse între 30 și ceva de euro și 50 și ceva de euro. Asta vorbim despre plajele normale să zic așa, frumos amenajate. Plaje cochete, frumos amenajate, care au un anumit design.”, a spus Cristina Șișcanu.

Vedeta a menționat și plajele de la Cannes din fața unor hoteluri de renume, unde costul poate ajunge la câteva sute de euro. Cu toate acestea, consideră că prețurile șezlongurilor de pe Coasta de Azur nu sunt exagerate, comparativ cu cele din țara noastră, în Mamaia.

„Nu vorbesc de plajele de la Cannes, acelea din fața hotelurilor celebre scumpe și așa mai departe sau alte plaje unde un șezlong probabil e câteva sute de euro pe zi.

Dar pe celelalte plaje frumoase și cochete de pe Coasta de Azur cam astea sunt prețurile. 30 și ceva de euro, 50 și ceva de euro. Probabil sunt și la sute de euro. Dar aici în zonă cam astea sunt prețurile. Niște prețuri rezonabile având în vedere că suntem pe Coasta de Azur și chiar comparând cu șezlongurile din Mamaia, de pe plajele din Mamaia”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu s-a afișat în costum de baie și a fost aspru criticată

Cristina Șișcanu a ales să stea puțin la soare pentru a se bronza. Ea s-a filmat pe balcon, unde a arătat ce costum de baie purta în acel moment: unul întreg de culoare neagră, cu spatele descoperit și decolteu în formă de V, cu marginile evidențiate cu alb, conform informațiilor de pe Playtech.

„E un soare și-o căldură! Superb, absolut superb! Și eu care tocmai mă retrăsesem în cameră să mă pregătesc pentru cină… sunt încă cu părul ud. Mă pun un pic la bronzat, ce ziceți?’, s-a exprimat Cristina Șișcanu în clipul video postat în mediul online.

Fanii nu au fost încântați de apariția ei, mai ales când s-a lăsat filmată de la spate.

„Femeia peste 40 de ani stă crăcită în fața telefonului. Revino-ți!’/ „Doamne, iartă-mă! Chiar și așa… să-și arate fundul?’/ „Așa arată o NARCISISTĂ adevărată’/ „Chiar eram de acord cu postările tale, că vorba aia, trebuie să mănânci și tu, dar de acum chiar ești nesimțită’ „Atitudinea ei, cu privirea fix în camera de filmat, cu capul mișcat usor stânga-dreapta continuu, cu zâmbetul spre propria ei figură, uitându-se precis în proprii ochi… devine ciudat! (…) Nu are nimic natural în zâmbet, privire, mișcare. Fals grosolan!’.

De curând, Cristina Șișcanu a spus ce preț are un șezlong pe Coasta de Azur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *