Prima pagină » Cancan » Ce preț are o porție de cartofi prăjiți în restaurantul lui Nicolai Tand. Unii se plâng că ar fi cam scumpi

Ce preț are o porție de cartofi prăjiți în restaurantul lui Nicolai Tand. Unii se plâng că ar fi cam scumpi

05 nov. 2024, 12:03,
Redacția BZI în Cancan

Dacă sunteți curioși ce preț are o porție de cartofi prăjiți în restaurantul lui Nicolai Tand, ei bine unii ar putea strâmba din nas. Și aceasta deoarece banala garnitură care însoțește foarte multe preparate costă cam mult. Cu toate acestea, concurentul de la Asia Express se apără precizând că seceta din această vară a dus la scumpirea cartofilor.

Nicolai Tand este concurentul Asia Express cu cele mai renumite bucătării din România. Gurmanzii îi pot savura preparatele sale chiar și de acasă, prin sistemul de livrări la domiciliu care a fost implementat la restaurantul din București, potrivit Gândul.

Preparate pentru toate gusturile

Când vine vorba de arta culinară, Nicolai Tand este un maestru care își impresionează pe clienții restaurantului său cu preparate care mai de care mai sofisticate. Cu toate acestea, bucătarul nu a uitat nici de preparatele românești.

Acesta este expert și în preparare ciorbelor. O ciorbă clasică de legume se vinde la restaurantul lui Nicolai Tand din București cu 21 de lei. O ciorbă de pui cu tăiței de casă costă 22,50 lei, iar o ciorbă de văcuță costă 23,40 de lei. În meniul acestuia se regăsește și ciorba rădăuțeană care  costă 23,40 de lei.

Ce preț are o porție de cartofi prăjiți în restaurantul lui Nicolai Tand

La Nicolae TO GO, se pot comanda Pește pane cu cartofi wedges de 350 grame, aripioare de pui cu orez în sos asiatic, cârnat de casă la cuptor de 100 grame, cartofi la cuptor cu usturoi, cartofi wedges de casă (200 g), legume la cuptor, șnițel de pui cu cartofi wedges, supă cremă de legume, pui cu orez și sos de ciuperci de pădure (sos alb), porchetă la rotisor cu cartof copt și legume la cuptor, fasole bătută cu cârnați, Pate de pui a la Nicolai, pui la rotisor cu cartofi la cuptor, salată de morcovi, varză călită cu ciolan și ciorbă de pui cu tăiței de casă.

O porție de cartofi Dip și pulpă de pui ajunge la 38,34 lei, prețul inițial fiind de 63,90 lei. Prețul rămâne neschimbat și la chifteluțele de porc cu piure de cartofi – 60,90 lei. Pulpa de pui dezosată la grătar și cu piure de cartofi costă 37,14 lei. Chifteluțele de porc cu cartofi Dip costă 62,90 lei.  Un cârnat de porc cu cartofi Dip costă 38,34 lei.

Pește și cartofi cu sos Remoulade și cu băutură răcoritoare inclusă costă 47,94 lei, având o reducere de 32 lei. Un cârnat de porc și cu piure costă 36,54 lei. O tigaie de porc picantă cu piure de cartofi costă 56,90 lei. Însă, numai o porție de piure de cartofi costă 21 lei, în timp ce o porție de cartofi Dip cu telemea și mujdei costă 26 lei. Prețul unei porții cu cartofii Dip cu parmezan ras și mujdei nu depășește mai mult de 26 lei.

Motivul pentru care aceste prețuri sunt cam „măricele” pentru buzunarul românului este seceta devastatoare din vara trecută, care a dus la scumpirea cartofului. Tarifele au fost afectate încă de acum doi ani, de la începere războiului din Ucraina și pandemia care au afectat grav comerțul global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`