Cei care sunt curioși ce preț are o ciorbă în restaurantul lui Nicolai Tand din București vor rămâne surprinși de costul unui astfel de preparat. Celebrul chef, care a câștigat sezonul actual de la Asia Express, are feluri de mâncare pentru toate gusturile. În plus, este bine de știut că bistro-ul lui Niculai Tand face și livrări la domiciliu, prețurile fiind accesibile.
Nicolai Tand nu mai are nevoie de nicio prezentare. Concurentul Asia Express este unul dintre bucătării de renume din România și mulți sunt cei care își doresc să guste din preparatele sale. Ei bine, pofticioșii trebuie să știe că se pot delecta cu preparatele acestuia chiar la ei acasă, deoarece restaurantul acestuia din București face și livrări la domiciliu, potrivit Cancan.
Ce preț are o ciorbă în restaurantul lui Nicolai Tand din București
Atunci când vine vorba de arta culinară, Nicolai Tand este fără doar și poate un maestru. Celebrul chef este as în bucătăria modernă și îi impresionează pe clienții restaurantului său cu preparate care mai de care mai sofisticate. Însă, bucătarul nu a uitat nici de preparatele românești. Acesta este expert și în ciorbe, iar cei care își doresc să se delecteze cu acest fel de mâncare îl poate comanda acasă.
Din meniul restaurantului lui Nicolai Tand nu lipsesc nici preparatele clasice. De exemplu, cei care sunt fani ciorbă au de unde alege și nici prețurile practicate de acesta nu sunt unele exorbitante, ci se potrivesc pentru toate buzunarele.
Mai exact, pofticioșii trebuie să știe că o ciorbă clasică de legume se vinde la restaurantul lui Nicolai Tand din București cu 21 de lei. De asemenea, o ciorbă de pui cu tăiței de casă costă 22,50 lei, iar o ciorbă de văcuță costă 23,40 de lei. În meniul acestuia se regăsește și ciorba rădăuțeană, iar aceasta costă 23,40 de lei.
S-a școlit în Franța, dar nu a uitat de bucătăria românească
Deși a petrecut mulți ani în Franța și acolo a învățat cele mai multe lucruri despre meseria pe care o practică, Nicolai Tand nu a uitat nici de bucătăria românească. Așa că printre preparatele din meniul restaurantului său se mai regăsesc și produse precum: cârnați de casă la cuptor, pui cu orez și sos de ciuperci, fasole bătută cu cârnați sau varză călită cu ciolan.
Celebrul chef a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama sa, așa că bucătăria tradițională reprezintă unul dintre punctele sale forte.
„Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc. Am învățat de la colegii mei bucătari cum să gătesc franțuzește, chiar daca eu le pregăteam acasă fasole bătută și sarmale, un deliciu pe care-l mâncau cu nesaț de fiecare dată. De asta cred ca mi-a și plăcut Franța atât de mult. Oamenii se respectă și respectă mâncarea, iar a fi bucătar e o meserie faină, e creație”, spunea Nicolai Tand.