Prima pagină » Cancan » Ce preț are meniul de Paște propus de Chef Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat de la Antena 1 dă lovitura

Ce preț are meniul de Paște propus de Chef Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat de la Antena 1 dă lovitura

10 apr. 2024, 12:46,
în Cancan

Pofticioșii de preparate culinare au început deja să se întrebe ce preț are meniul de Paște propus de Chef Cătălin Scărlătescu.

Angajat în multiple procese cu foștii săi angajatori, Chef Cătălin Scărlătescu reușește, totuși, să se concentreze și să practice ceea ce știe să facă. Recent, el a dezvăluit tarifele pentru meniul de Paște pe care îl oferă celor care nu au posibilitatea să le pregătească.

Ce preț are meniul de Paște propus de Chef Cătălin Scărlătescu

Masa de Paște are un loc special în tradiția românească, fiind un moment de reuniune familială, bucurie și celebrare a Învierii Domnului. Imaginea familiei adunate în jurul mesei pline de bunătăți tradiționale, ciocnind ouă roșii și savurând preparate delicioase este una emblematică pentru această sărbătoare.

Totuși, nu toți cei care doresc să respecte tradiția au timpul sau abilitățile necesare pentru a pregăti toate mâncărurile specifice. Fie din lipsă de timp, fie din lipsă de experiență culinară, unele gospodine se pot simți copleșite de provocările pregătirii mesei de Paște.

Cu toate acestea, Chef Cătălin Scărlătescu oferă o opțiune accesibilă, mai ales că sunt pregătite de un expert în arta culinară.

Masa tradițională de Paște este bogată în preparate delicioase, cu o istorie bogată și o simbolistică aparte. Drobul de miel, friptura sau stufatul de miel, ciorba și sarmalele sunt nelipsite de pe masa festivă, simbolizând sacrificiul și renașterea. Ca aperitiv, un platou cu preparate tradiționale și o salată de boeuf deschid apetitul pentru bucatele principale. Desigur, pasca și cozonacul, simboluri ale vieții și belșugului, completează festinul pascale.

Pentru o experiență culinară pregătită de un fost jurat de la Chefi la Cuțite, prețul pentru un grup de persoane nu este tocmai accesibil. De fapt, am putea spune că este destul de ridicat. Cei care își permit să plătească aproximativ 1150 de lei, echivalentul a 230 de euro, vor avea parte de o masă specială, potrivit fanatik.ro.

Ce preț trebuie plătit pentru o porție de sarmale și pentru drob

De la bun început, Cătălin Scărlătescu precizează că nu folosește conservanți sau colorați, iar toate ingredientele sunt organice. În plus, el folosește rețetele care l-au făcut celebru. Livrarea, explică fostul jurat al emisiunii culinare, este responsabilitatea sa.

Drobul de miel, o delicatesă apreciată de mulți la Paște, are un preț destul de ridicat, ajungând aproape la 150 de lei. O alternativă mai accesibilă este salata de boeuf, care costă 75 de lei per kilogram. Un platou tradițional pentru patru persoane te va costa 119 lei.

Deși conține o varietate de preparate gustoase, precum cârnați, jumări, slănină, chiftele, salată de vinete și salată de icre, platoul tradițional de Paște are un preț considerabil, aproape 200 de lei. Masa festivă nu ar fi completă fără desert, iar un pachet cu pască și cozonac te va costa în jur de 200 de lei.

Pentru cei care nu preferă carnea de miel, Cătălin Scărlătescu și oferă alte opțiuni de meniuri. De exemplu, drobul de pui costă 147 de lei. În plus, friptura de miel poate fi înlocuită cu cea de curcan, care este și mai accesibilă, 700 de grame costând aproape 100 de lei.

Deși ne aflăm încă în post, prețul pentru meniul de Paște de la Chef Cătălin Scărlătescu a fost făcut public de fostul jurat de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`