Prima pagină » Cancan » Ce preț are ciocolata „My Dubai” preparată de Gabriela Cristea. Internauții se plâng că e prea scumpă

Ce preț are ciocolata „My Dubai” preparată de Gabriela Cristea. Internauții se plâng că e prea scumpă

03 oct. 2024, 09:56,
Radu Vasiluță în Cancan

Este un deliciu, dar când vine vorba de preț, ciocolata „My Dubai” preparată de Gabriela Cristea nu este pentru toate buzunarele. Vedeta TV și-a diversificat activitatea în ultimii ani, astfel că îi generează venituri importante. În ceea ce privește ciocolata „My Dubai”, Gabriela Cristea recunoaște că este un produs de lux.

Celebra ciocolată din Dubai a generat o adevărată isterie pe Internet. Astfel, multe dintre vedete s-au alăturat trendului și au început să posteze cum prepară acest deliciu. Nici Gabriela Cristea nu s-a lăsat mai prejos și a preparat celebra ciocolată din Dubai. Mai mult, vedeta a listat celebrul desert pe magazinul ei online, însă are un preț destul de piperat.

Ce preț are ciocolata „My Dubai” făcută de Gabriela Cristea

Dacă sunteți curioși cât costă o ciocolată „My Dubai” preparată de Gabriela Cristea, ei bine, fiți pregătiți să aveți un șoc. Și aceasta deoarece prețul pare exagerat pentru doar 450 de grame de produs. Trebuie să recunoaștem că tipul acesta de ciocolată este râvnit în întreaga lume! Doar că persoanele care își doresc să guste preparatul făcut de îndrăgita prezentatoare TV ar trebui să plătească destul de mult.

Nu mai este niciun secret că Gabriela Cristea este pasionată de gătit, făcând o adevărată afacere din asta. Atunci când nu apare pe micile ecrane, prezentatoarea TV se ocupă de propriul business. Și cum ciocolata Dubai a devenit celebră peste tot în lume, mulți își doresc să o încerce. Există multe rețete pe rețelele de socializare, însă nu toate promit un rezultat ca la carte.

Vedeta TV chiar s-a filmat, alături de soțul ei, în timp ce preparau celebra ciocolată și chiar o comercializează prin intermediul magazinului ei online. Potrivit prețurilor afișate pe site, ciocolata „My Dubai” preparată de Gabriela Cristea costă nu mai puțin de 90 de lei, pentru o bucată de 450 de grame. Desertul făcut de Gabriela Cristea este decorat cu foiță de aur alimentar.

De menționat că mulți dintre internauți i-au reproșat prezentatoarei TV că ciocolata făcută de ea este mult prea scumpă pentru nivelul de trai al românilor. Însă, așa cum spunea și ea, acesta este un produs de lux. Oricum, această ciocolată se găsește mult mai ușor în România în ultima vreme, iar unii cofetari îl vând chiar sub formă de praline sau tabletă de ciocolată.

Când a fost inventată acest desert de lux

Puțină lume știe când și cum a apărut această ciocolată. Persoana care a inventat acest deliciu este Sarah Hamouda, o femeie în vârstă de 38 de ani. Sarah a „descoperit” acest desert delicios în 2021, când era însărcinată și îi era poftă de ceva dulce, dar diferit.

„Am avut o poftă nebună când eram gravidă cu a doua fată și l-am pus pe soţul meu să îmi caute în Dubai mai multe deserturi cu ciocolată. Am vrut ceva diferit, aroma nostalgică pe care mama o făcea pentru noi, ca de exemplu kataiful”, a mărturisit Sarah Hamouda, cea care a creat ciocolata Dubai.

Sarah Hamouda era nemulțumită de toate dulciurile pe care i le aducea soțul ei, așa că nu a mai stat prea mult pe gânduri și a trecut la fapte. Femeia a inventat rețeta care este o combinație între pastă de susan, fistic și kataif (desert turcesc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024