Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis

Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis

16 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Janni Alexandridis le-a oferit artiștilor internaționali o experiență culinară fabuloasă la Beach, Please! Câștigătorul Chefi la cuțite a gătit pentru nume mari din industrie, precum Wiz Khalifa sau Swae Lee!

Gătitul pentru staruri internaționale nu este o noutate pentru Janni Alexandridis, căci are în portofoliul său și această experiență.

Câștigătorul Chefi la cuțite a pregătit masa pentru multe vedete cunoscute în întreaga lume, dar nimic nu s-a comparat cu emoțiile pe care le-a trăit la Beach, Please!

Janni Alexandridis a gătit pentru Wiz Khalifa, la Beach, Please!

Janni Alexandridis a trecut prin momente speciale la Beach, Please!, căci a gătit pentru unul dintre artiștii săi preferați. Îl urmărește de mult timp pe Wiz Khalifa, motiv pentru care faptul că a avut ocazia să gătească pentru el a fost spectaculoasă pentru câștigătorul de la Chefi la cuțite.

Starul internațional a servit un preparat sofisticat din vită cu trufe și ciuperci și o porție de pui. El a fost printre singurii artiști care a solicitat două preparate, în timp ce alți cântăreți au servit unul singur. Janni Alexandridis a primit doar cuvinte de laudă după ce artiștii i-au servit preparatele.

„El a mâncat vita aceasta cu trufe și ciuperci, dar și o porție de pui. I-a fost foarte foame și a cerut două preprate și fructe. Eu de mult timp ascult muzica lui Wiz Khalifa. Și tata îl cunoaște pe Wiz Khalifa, cred că fiecare îl cunoaște pe Wiz Khalifa”, a declarat Janni Alexandridis, la Știrile Antena Stars.

Cheful a primit o propunere uriașă

Janni Alexandridis a primit propunerea de a pleca în Los Angeles, din partea unui artist. Nu a stat mult pe gânduri și este nerăbdător să trăiască experiențe de senzație. Janni Alexandridis a reușit să impresioneze artiști precum Wiz Khalifa, Swae Lee sau Trippie Redd.

„Acum un artist m-a întrebat dacă pot să merg în Los Angeles. În două săptămâni cred că plec”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *