Prima pagină » Magazin » Ce prejudecati au femeile despre sexul oral, in functie de zodie
Ce prejudecati au femeile despre sexul oral, in functie de zodie

Ce prejudecati au femeile despre sexul oral, in functie de zodie

09 mart. 2011, 16:05,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:211309;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Pesti. Iti place sa experimentezi, dar la tine totul are o limita. Practici gen sex oral sau sex anal ies din discutie. Preferi mai degraba sa încerci „acrobatii sexuale” cu lumina stinsa – acestea par sa fie experimentele tale „iesite din comun”.

Berbec
. Intr-o partida de sex îti place sa seduci, sa fii pasionala. Nu iti este frica sa experimentezi noi tehnici sexuale pentru a fi satisfacuta, dar ai nevoie de un partener cu initiativa. Sex oral? De ce nu? Orice pentru a fi satisfacuta.
Taur. Tu spui ca NU si NU, dar odata ce ai dat „de gust”, nu te mai saturi. Esti foarte intensa si gata sa faci dragoste toata noaptea, fara oprire, pentru ca esti plina de energie în pat. Confortul este foarte important pentru tine, deci o partida de sex oral este mai pe placul tau în casa decât una la repezeala, în natura.
Gemeni. Intr-o relatie, nu ceri prea mult. Doar un partener care sa te stimuleze mereu. O partida de sex pe bancheta din spate a masinii te poate vindeca oricând de o indispozitie. Pentru tine, sexul este un sport mental. Chiar si cel oral.
Rac. In pat, chiar daca îti place sa-ti satisfaci orice fantezie, nu îti plac acrobatiile si nici sa experimentezi. Adori sa faci dragoste pe plaja sau în apa. O partida de sex oral? Hmmm, mai multa placere ti-ar face sa fii mângâiata pe sâni.
Leu. Esti precum un star si doresti sa fii adulata, laudata si ai fi în stare sa faci orice. De ce nu si sex oral? Daca asta îti va aduce „aclamatii”.
Fecioara. Sexualitatea ta este foarte delicata. Nu îti place sa spui ca faci sex, ci dragoste. Iar cum exista „sex oral” si nu „dragoste orala”, nu te încumeti sa experimentezi.
Balanta. Esti tandra si plina de pasiune. Adori partidele de sex nebun, agresiv, dar pasional în acelasi timp. O partida de sex oral? Oricând!
Scorpion. Stii sa fii tandra, senzuala si emani o sexualitate inimaginabila. Esti plina de pasiune si mereu pregatita sa oferi dragoste, dar si sex, de orice fel ar fi el. Intr-o partida de sex cauti extazul si pasiunea covarsitoare.
Sagetator. Pentru tine, dragostea se confunda cu sexul si invers – niciodata una fara cealalta. Partenerul perfect? Unul care citeste orice, de la filosofie la sex… de orice fel si în orice mod, pentru ca nu ai prejudecati la acest capitol.
Capricorn. Tu preferi sa dormi decat sa faci sex. Esti mult prea traditionalista si totul trebuie sa decurga dupa un anumit ritual. Sex oral? Mai bine nu.
Varsator. Imaginatia ta este fara limite. Esti atrasa de parteneri care gândesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Sexul oral este „cea mai cuminte” practica pentru tine si partenerul tau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *