Prima pagină » Local » Ce politicieni votează ieșenii pentru Parlamentul României, sau în primăriile din județul Iași? Pușcăriași, inculți care și-au terminat studiile la 40 de ani – FOTO

Ce politicieni votează ieșenii pentru Parlamentul României, sau în primăriile din județul Iași? Pușcăriași, inculți care și-au terminat studiile la 40 de ani – FOTO

02 mai 2024, 15:03, 21 ,
în Local

Ieșenii au standarde joase, în pofida faptului că orașul este un important centru universitar. În ultimele alegeri, fie că vorbim de alegeri locale sau parlamentare, ieșenii au trimis oameni care au făcut pușcărie, sau și-au terminat studiile la peste 40 de ani.

Cu toate că politicienii din USR, PNL, PSD sau PUSL ar trebui să facă un pas în spate pentru că ori au făcut pușcărie sau pur și simplu sunt inculți, acest lucru nu se întâmplă. Ei sunt doar o mică parte dintre candidații la alegeri care au ”schelete în dulap” și care ne-au cerut sau o să ne ceară votul. Îi mai votăm?

Inculții din politica ieșeană! USR și PSD sunt promotorii lor

USR: Viceprimarul Miroslava, SILVIU GHENGHEA a terminat facultatea la 43 de ani

Sunt acuzații extrem de grave la adresa viceprimarului USR din Miroslava, Silviu Ghenghea, care a terminat facultatea la vârsta de 43 de ani. Vorbim despre studii extrem de interesante făcute la o facultate fantomă din Galați. În contextul în care Iașul este un oraș universitar, un centru de studii de top în România. În postările de pe rețeaua de socializare sunt atașate și dovezile care vin în susținerea afirmaților.

” Doi domni de pe Facebook au cerut zilele trecute explicații domnului viceprimar Ghenghea privind studiile sale după ce au remarcat o gravă eroare gramaticală a candidatului USR strecurată într-un clip video. Imediat, contul lor a fost blocat și, le-a fost ștearsă postarea inclusiv de pe grupul ”Eşti din Miroslava dacă…”. Am făcut un comentariu de bun simț la respectiva postare iar contul meu a fost, de asemenea, blocat.
Toate aceste acțiuni mi-au trezit suspiciuni privind CV-ul domnului Ghenghea. Am cerut ieri lămuriri pe acest grup: am fost ”certat” de către doi dintre domnii consilieri USR spunându-mi că studiile domnului Ghneghea nu sunt relevante și că CV-ul său este public.
E drept, CV-ul său este public însă nu cuprinde anii în care a făcut studiile universitare. Am dat un search pe Google și, supriză, se pare că domnul Ghenghea a terminat facultatea abia anul trecut în 2023, la vârsta de 43 de ani. Nu vi se pare ciudat că, fiind născut și crescut în Iași, un centru universitar de prestigiu, a făcut facultatea tocmai la Galaţi? Nu vi se pare ciudat că a făcut o facultate privată, ușor obscură, dintr-un oraș secundar al țării, la formă de învățământ ID?
Am verificat și ce presupune forma ID: e un tip de învățământ în care nu întâlnești niciodată profesorii, primește câteva clipuri video și probabil câteva materiale, trimiți un referat și, gata, ești absolvent de facultate. Anii de mers la cursuri, seminarii, laboratoare, examene grele și nopți nedormite – asta e pentru fraierii care votează probabil…
Pentru a demonstra ceea ce spun, aveți foto preluat de pe site-ul Universității Danubius Galați (în 2023, domnul Ghenghea era student în anul III, ID). De asemenea, explicat, ce presupune forma ID.” se arată în postarea publicată pe o rețea de socializare. (VEZI GALERIE FOTO CU DOVADA)

Oricum politica USR la nivel național confirmă că se urmăresc alte interese. Vă aducem aminte faptul că SILVIU GHENGHEA nu este singurul personaj controversat ce candidează din partea formațiunii politice menționată anterior. Vorbim despre Clotilde Armând care are calitatea de suspect într-un dosar penal, de primarul din Bacău, Viziteu care este vizat într-un mare dosar de corupție, de Allen Coliban, primarul Brașovului care este, la fel ca și colegii săi, urmărit penal. USR trebuie să adauge, la sintagma ”cu penali în funcții publice” și ”inculți” USR, cu penali și inculți în funcții publice.

PSD îl are pe deputatul Vasile Citea care și-a dat Bacalaureatul la 24 de ani

PSD-ul, pe de altă parte, se poate ”lăuda” cu deputatul Vasile Citea care a terminat liceul la ”onorabila” vârstă de 24 de ani. Social Democrații îl pun pe listă pe omul care vorbește atât de prost gramatical încât uneori nici nu poți înțelege ce dorește să transmită. Șocul este unul tot mai mare pentru că acesta s-a înscris la liceu la vârsta de 21 de ani, dând bacul la vârsta de 24 de ani.

Liceul l-a făcut la seral și după ce a terminat studiile drumul lui a fost unul foarte lin. Rând pe rând, a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, ulterior obținând și o diplomă de studii master în cadrul aceleași facultăți. Vasile Citea poate confirma zicală că primii 7 ani sunt mai grei, până ajungi în anul 3. Vasile Citea nu numai că a terminat liceul la 24 de ani dar face parte, atenție, din Comisia de Învățământ a țării!

PSI, partidul lui Viorel Băjuț care a obținut peste 7 la Balaureat, nota fiind adunată din cele trei materii

Controversatul Viorel Blăjuț este deținătorul a numeroase afaceri extrem de controversate. Sunt multe lucruri ilegale în Spitalul Sf. Sava, lucruri despre care BZI a vorbit. Au fost acuzații, din partea aparținătorilor, că personalul medical se comportă dezastruos cu pacienții, unii dintre ei murind. Revenind la politică, Viorel Blăjuț deține partidul PSI. Omul de afaceri a obținut chiar peste 7 la Bacalaureat. Din păcate, nota 7 a fost adunată pentru că ”competentul” fost deputat a obținut nota prin adunarea tuturor notelor obținute. Vorbim despre faptul că Blăjuț a luat 2 la limba română, 1 pe la matematică și vreo 5 la proba de specialitate. Notele sunt un dezastru, iar fostului parlamentar nici măcar nu i-a păsat.

Interesant este că după ce, cu chiu cu vai a luat Bacalaureatul, Viorel Blăjuț și-a găsit vocația. Rând pe rând, geniul din Iași a terminat vreo trei facultăți din Republica Moldova. Și nu oricum, a obținut rezultate atât de remarcabile încât era printre primii studenți ai universităților. Capacitatea lui intelectuală a fost dezvăluită când a înjurat ca la ușa cortului o jurnalistă. Atât a putut creierul plin de intelect a lui Viorel Blăjuț să scoată…

De la inculți, la pușcărie. PNL și PUSR au foști pușcăriași printre rânduri

Nu știm dacă este mai bine, sau mai rău să pui inculți sau pușcăriași în politică. PNL și PUSL sunt două partide care la Iași au promovat, sau promovează, pușcăriașii.

PUSL: Pușcăriașul Pavel Pântea candidat la Primăria Iași

Lista pușcăriașilor este deschisă la PUSL, partidul deținut din umbră de pușcăriașul Dan Voiculescu, de pușcăriașul Pavel Pântea. Acest om care a fost dat afară din AUR din cauza faptului că a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare. Țeparul imobiliar a stat în închisoare acum câțiva ani, iar acum pozează că este un ”prosper” om de afaceri și o victimă a sistemului. Mărturie că acest lucru nu s-a întâmplat stă declarațile persoanelor țepuite de acest rechin imobiliar.

Asta e și ținta pușcăriașului Pavel Pântea, de a face combinații imobiliare în Consiliul Local.

PNL: Pușcăriașul Relu Fenechiu! Omul din spatele șpăgilor enorme

Relu Fenechiu, cel care stă în spatele USR-istului Marius Bodea – cel care citea scrisoarea pușcăriașului direct din pușcărie – a făcut câțiva ani de pușcărie el fiind unul dintre președinții PNL Iași.

Despre Relu Fenechiu se pot spune multe, dar nu lucruri bune. Relu Fenechiu a prejudiciat statul român cu peste 2 milioane de euro, iar firma soției încheiase contracte cu statul de sute de mii de euro.

În acest context nefericit, ieșenii par să nu se învețe și să voteze în continuare acești candidați care nu aduc niciun plus de valoare. Iată cum partide precum USR cu SILVIU GHENGHEA, PUSL cu Pavel Pântea, PSI cu Viorel Blăjuț sau PSD cu Vasile Citea promovează astfel de nonvalori, inculți sau foști pușcăriași!

Comentarii
  • Politicienii de azi sunt de departe o adunătură de analfabeți, România nu mai are elite.

  • După ce le-a cărat servieta, ani în șir, numiților infractori Relu Fenechiu și Cristian Adomniței (condamnați de instanțele române) și a șpăgarului Costel Alexe (trimis în judecată de DNA în două dosare), Alexandru Muraru s-a căpătuit: a ajuns deputat al României.„Și, în lipsa lui Costel Alexe și a lui Mihai Chirica, ambii cu procurorii DNA scotocindu-le birourile, Alexandru Muraru a ajuns și șef al filialei Iași a PNL.

    Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației, are doi ani de mandat de deputat și două succese imense:

    1) Se plimbă într-o limuzină de lux, o mașină fițoasă, marca BMW. Autoturismul nu este trecut în declarația de avere și poate deputatul Muraru ar trebui să explice cui îi aparține acest bolid2) Ca un pop-star, a întreprins două turnee în Statele Unite ale Americii, pe bani publici, adică ai contribuabililor români, cheltuind aproximativ 1 miliard (100.000) de lei.

    Unicul efect al celor două vizite: și-a regăsit fratele geamăn, ambasador al României în SUA. Care, la rându-i, are o unică realizare: a mutat ambasada României într-un domeniu imobiliar de lux.

    Acesta este Alexandru Muraru, un ipocrit fără margini. Care pozează în întruchiparea corectitudinii și a moralității, dar stă la masă cu toți liberalii certați cu legea. Un sinecurist de profesie, motivat de un singur gând, să parvină.” a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.;

  • O apa si un pamant toti!!!
    Multa promisiune si atat…..

  • de 34 ani nici un parlamentar de Iasi nu a facut 5 parale pentru municipiu, judet si regiune. doar gargara! votati independenti, ca de partide si aliante suntem satui de 34 ani!

  • Ceva mai jos de casa mea, deasupra străzii, de câteva săptămâni văd un banner electoral pe care apar chipurile câtova candidați ai PNL. Între ei Costel Alexe și Alexandru Muraru. Cel dintâi mai vrea un mandat de președinte al Consiliului Județean Iași, deși dosarele cu coperți de tablă zăngăne în urma sa. Ultimul țintește un post de eurodeputat; în acest text mă opresc doar asupra intrării lui în cursa pentru Bruxelles.

    Format la școala politică a lui Relu Fenechiu (baronul galben condamnat în urmă cu un deceniu), apoi ajuns prin împrejurări și rude în preajma lui Klaus Iohannis, Alexandru Muraru nu mai vrea în Parlamentul României, unde a consumat resurse publice și a împins vântul mai mulți ani, ci urmărește să facă același lucru în Parlamentul European.

    S-a gândit omul ieșit din pepiniera fenechistă că ar putea juca și cartea reprezentării Moldovei pe lista încropită de partidul său, că tot e locul liber. Pentru cine a uitat, pe lista PNL pentru europarlamentarele de acum cinci ani nu a intrat niciun reprezentant din regiunea de est a României. Niciunul. Competenții și preacinstiții colegi ai dlui Muraru, cu Rareș Bogdan în frunte, au cules voturi din Moldova, însă și-au împărțit funcțiile după interese. Frate, frate, dar brânza-i pe bani europeni.

    Cum s-a ajuns însă ca Alexandru Muraru să intre pe lista de la europarlamentarele din 2024 a PNL (comună cu a PSD)? E simplu: autopropus. A făcut-o public, dar ca să audă șefii săi, cu sau fără grade, încă de acum un an, mai precis în martie 2023. Declara atunci războinicul nostru concetățean: „Prima bătălie este cea a europarlamentarelor. Noi am câştigat o singură dată aceste alegeri, în 2019, cu 27 la sută, când am luat zece mandate de europarlamentar. Dar vă spun, din păcate, un lucru – PNL nu are niciun europarlamentar din Moldova. Prin urmare, dragi colegi, stimată conducere centrală, alegerea europarlamentarilor în 2024 dintre membrii PNL va trebui făcută pe regiuni. Moldova va trebui să dea un europarlamentar, iar Iaşiul (sic!) are cea mai importantă organizaţie din Moldova”.

    Regionalist moldovean de conjunctură, dând din gură și din coate, dl Muraru s-a trezit pe lista pe care PSD și PNL au propus-o la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024. Însă pentru că are o influență limitată în partid, el s-a regăsit pe poziția a 20-a. Lista este deschisă de meșterii în împletit sfori politice Mihai Tudose și Rareș Bogdan, primul de la PSD, celălalt de la PNL.

    După datele existente în piață, USL2 va lua circa 16-17 mandate la europarlamentare. Dacă nu reușește să-i tragă de pe scaune pe câțiva dintre cei aflați înaintea sa pe listă – aici trebuie să admitem că are o experiență bogată –, dl Muraru va rămâne doar cu grija din vorbe pentru Moldova. Ca și până acum.

  • @Anonim5:39 nu tin neaparat sa apăr pe cineva dar as aminti aici 2 parlamentari integri , culmea ambii ieseni si din cate stiu eu singurii din tara cu un crez politic , fara a accepta traseismul.De pe urma primului , care a avut 2 mandate , a profitat inclusiv familia mea , a dat o lege care-i poarta numele . Vasile Lupu. Ca altii au facut magarii (vezi Paul de Romania sau Dan Voiculesu) in urma legii pentru care a fost in parlament , e alta discutie. Al 2lea e Neculai Apostol din Pascani. Un mandat , a vazut ,,onoarea” din politica si stiti ce a urmat. Pacat de baiatul cel mic !!

    Eu cu asa oameni as vota , din pacate nu mai sunt.

  • Iar este un satanist sobolan paduchios la cenzurat comentariile…

    Alergia la ADEVAR se trateaza cu STREANGUROL si LOPATIN !
    O sa aveti parte de tratament gratuit. Sapun sa aveti ca funia este gratis !

    Daca poporul este IDIOT, manelist, eutanasiat pentru mici si bere si betziv, de unde sa rasara pulitruci de soi ? Actualul sistem creat si mentinut de bolshevicii satanisti paduchiosi este pe cale sa sucombe, asa ca o noua clasa politica fie si reeshapata, trebuie sa se formeze pe noi principii si noi critetii de sectie a oamenilor care sa reprezinte sufragiii. Daca pui un motor de Lamborghini pe Logan iese o buda proaspat varuita, dar in niciun caz nu va rezulta un Lamborghini. Pulitrucii se grabesc sa fie alesi in speranta ca asa vor scapa de streang pentru Crime impotriva Umanitatii, pentru INALTA TRADARE si pentru JAF din Avutia Nationala… Sperma ei dar degeaba.
    ,,Nesimtitilor” voi vreti sa ajungeti la Paris pe banii Romaniei ?
    Pai nu va ganditi la bietul Poponel Zelensky ca a ramas fara droguri, ca nu mai are meleoane sa-i cumpere ,,sotiei” lesbi neste fleacuri de bijuterii de peste un meleon de dolari, nu va ganditi ca shobolanii paduchiososi nazisti teroristi din Iasraelul TERORIST trebuie finantati ca sa continue GENOCIDUL crestinilor din Gaza ?… Voi vreti la Paris la joacele olipice ? Sa va fie rusine !
    Noua abia strangem ban pe ban jecmanind pensionarii, etc, sa le trimitem CRIMINALIOR, si voi faceti mofturi ! Noi, pulitrucii CRIMINALI ai acestui popor IDIOT, stim ca o sa mierlim in streang, dar pana atunci trebuie sa ne slujim stapanii satanisti ! Voi…voi veti muri de vaccin, care este sigur…cancerigen, dar noi in streang n-o sa putem respira… Credeti ca ne-a fost usor sa fim CRIMINALI PENALI RETARDATI TREADATORI si JEFUITORI ?

  • Iasul își merită acești analfabeti.

  • Despre tiganul din vaslui, Puscasu Vasile, nu spuneti nimic? Dosar penal pentru relatii sexuale cu minore??

  • Ar trebui ca ieșeni să nu participe la mascarada eurohoțilo și euroeșuațiloe meiiiiii–ha ha ha–

  • Chiar nu avem cu cine vota!! In fiecare partid sunt oameni fara valoare, care nu merita sa fie conducatori! Nici macar ,, răul cel mai mic” nu există!!! Dupa revolutie era un Emil Alexandrescu …etc, oameni titrati cu studii ,, grele” in spate , acum?!!… Pușcasu din Birlad/Vaslui, Alexe din Adjud/Vrancea , Cihodaru/ din Bacău, Câtea din Hirlau, Popa din Comarna, Blajut / Halaucesti, Movila din Tibanesti etc…. toti niste parveniți pusi doar pe căpătuială! Astia reprezinta Iasiul! Cum pot fi luati in serios la ,, centru ” astfel de oameni cand toti au ,, bube” in cap!

  • Din capul locului (artcolului) autorul elumina 4 partide/aliante . Ce mai ramane? Exact , ati ghicit! Aur tiniche si sosocarii. Si aveti tupeul sa va intitulati ,, publicatie independenta de opinii” Cel putin atentionati cititorii ca e publicitate electorala. Macar pt deontologia profesionala daca tot ocoliti legislatia.

  • Din capul locului (artcolului) autorul elimina 4 partide/aliante . Ce mai ramane? Exact , ati ghicit! Aur tiniche si sosocarii. Si aveti tupeul sa va intitulati ,, publicatie independenta de opinii” Cel putin atentionati cititorii ca e publicitate electorala. Macar pt deontologia profesionala daca tot ocoliti legislatia.

  • ,, Vă rog să nu mă votați!”

  • Stie cineva cine e proprietarul acestei publicatii?? Candideaza cumva la vreo functie? Sau are unteres financiar cu unul sau mai multi candidati? Cam prea partinitoare multe articole .

  • Terchea Berchea

    Politicienii ieșeni? Analfabeți? Sigur? Eu zic că-s doar j e g u r i. Vine de la jeepuri…

  • Votam Ciuhodaru primar si Ostaficiuc presedinte l la Cj si la revedere cu atata vorbareala . Schimbarea este absolut necesara !!!!! AUR si SOS trebuie sa castige alegerile ,partidele suveraniste sunt preferate in Ue si in restul tarii si Moldova trebuie sa se alature altfel nu mai avem ce cauta in afara Moldovei ca vom lua pumni in kap.

  • Luand in considerare prostiile care le postezi , tu ti-ai luat deja porția de pumni in cap . Cu dobanda!!

  • Ciuhodaru si Ostaficiuc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Locuitor al Miroslavei

    Eu ma intreb de ce aceiasi .Au vazut ca din politica au privilegii.Si noi,muritorii,cum traim?Jinduim la ce au ei…

  • Votați fauritorul urinii Chirică…votați Viorel Bleguț..votați tablagiul alexe…

  • Pe lîngă prostul de Hriscu Gheorghe de la Scobinti cei care candidează sunt adevărate eminențe cenușii

  • Bă ala de de la miroslava nu e vice primar ci vice părinte lgbtq-piride made ștrulo-korbano -tolomacă ”cine e idolul piride al meuuuu cine cineeee cineeeeeeeeeee–guru lu fratemiu bivolaru actualu tătuc al forței suli drepte

  • Nestor Căliman

    Votăm omul mafiei imobiliare Balaniscu care îi păcălește pe ieșeni ca e cinstit el având campania plătită de imobiliari apoi în consiliul local va face figurație , va vota tot ce i se cere . Vrea viceprimar și când Chirica va fi săltat să ajungă primar cu sprijinul si bani ei mafiei imobiliare. Urmăriți campania lui Balaniscu o campanie centratà pe albirea imobiliarilor și proiectelor care sufocà Iașul.

  • Calistrat de la Vladiceni

    Cine îl votează pe nea Caisă ală de la PeSeDe , Bulanișcu care a solicitat în consiliul local
    drepturi identice pentru LGBT-ști și pelerinii ce vin la Sfinta Parascheva.
    Dacă pårțarul ăsta are tupeu să candideze și să solicite voturi de la creștinii ortodoxi și noi să mai avem timp de pierdut ascultând icnetele lui guturale, în loc să-i întoarcem spatele înseamnă ca vrem în Iași să înflorească S.ODOMA și GOMORA! Rușine PeSeDeee ca vii în față cu poponari ca scârbosul LGBT-ist Bulaniscu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *