Prima pagină » Cultural » Ce pensie primește Nelu Vlad. Artistul are o carieră de 50 de ani

Ce pensie primește Nelu Vlad. Artistul are o carieră de 50 de ani

31 iul. 2024, 10:36,
BZI.ro, în Cultural

Nelu Vlad, solistul șlagărului „Se mărită Mona mea”, are o pensie infimă după 50 de ani de carieră. Cunoscut pentru melodiile celebre „În stație la Lizeanu” și „Se mărită Mona mea”, primește lunar o pensie de 2.000 de lei, aceeași sumă fiind alocată și soției sale.

Ce pensie are Nelu Vlad

Artistul, în vârstă de 73 de ani, a declarat că nu se plânge și continuă să cânte pentru a-și suplimenta veniturile.

„Am o pensie de 2.000 de lei, pentru anii pe care i-am adunat pe cartea de muncă, atât are și soția, tot 2.000 de lei. Nu mă plâng, este bunicică. Însă, eu mai și cânt, nu stau acasă”, a spus Nelu Vlad pentru Click.”, a spus el potrivit Realitatea.net.

Acum șase luni, Nelu Vlad a fost diagnosticat cu hematom cerebral după ce a suferit o criză pe scenă. Medicii din Cluj l-au internat de urgență și i-au salvat viața, impunându-i restricții stricte pentru a-și menține sănătatea.

„Medicii mi-au interzis să cânt dacă merg la mare, să stau la plajă sau să mă expun la soare. Nu mai am voie băuturi reci și alcoolice, și am renunțat la fumat. Trebuie să mă odihnesc mult și să nu mai pierd nopțile”, a declarat artistul.

Nelu Vlad a revenit pe scenă la Festivalul Nostalgia din București

În ciuda recomandărilor medicale, Nelu Vlad a revenit pe scenă la Festivalul Nostalgia din București, mărturisind că a făcut acest pas mai devreme decât i-au sugerat doctorii.

„Am revenit pe scenă mai devreme cu două luni, fața de cum mă sfătuiseră medicii, dar sunt cuminte. Mi-a plăcut la Nostalgia, la festival, au venit oameni din toată țara, ca să ne vadă. A fost o organizare de amploare, o nebunie pe care vrei s-o mai trăiești și anul viitor”, a mai spus artistul.

Trupa „Azur” și-a reluat de ceva timp concertele și evenimentele, iar Nelu Vlad, în vârstă de 72 de ani, a anunțat tariful perceput pentru o nuntă sau botez. Vedeta a declarat că prețurile diferă în funcție de timp și de ceea ce își vor doritorii. Nelu Vlad a precizat că pentru un spectacol de 45 minute, cere între 2500 și 3000 de euro. Totuși, tarifele pot crește până la 4500-5000 de euro, în cazul în care este un eveniment de 90 minute.

„Un show de 45 de minute variază între 2.500 și 3.000 de euro, în funcție de anumite cerințe. Dacă se dorește un spectacol de 90 de minute, dar structurat în două reprize de câte 45 de minute, atunci e logic că crește și prețul. În acest caz vorbim despre sume cuprinse între 4.500 și 5.000 de euro, din nou anumite pretenții făcând diferența”, a spus solistul trupei „Azur”.

Nelu Vlad are o pensie mică, după o activitate de 50 de ani, însă acest lucru nu pare să îl deranjeze pe artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *