Prima pagină » Cultural » Ce pensie primește Marina Voica după recalculare. “Nu am o pensie pentru anii de muzică”

Ce pensie primește Marina Voica după recalculare. “Nu am o pensie pentru anii de muzică”

05 sept. 2024, 08:56,
Cezar Bulgaru în Cultural

Iată ce pensie primește Marina Voica după recalculare. Artista își păstrează încă o vitalitate debordantă, exprimându-se prin muzică, dans și chiar la volan. Vârsta pare să nu-i fi lăsat amprenta, iar singura ei preocupare acum este să se mențină sănătoasă.

Însă, având o pensie confortabilă, viitorul său financiar este asigurat.

Marina Voica a împlinit 88 de ani

Marina Voica a fost copleșită de bucurie când a văzut sute de mesaje de felicitare la împlinirea a 88 de ani. Este mândră că, chiar și la această vârstă, publicul o iubește și o vrea pe scenă.

„Mulțumesc pentru felicitări, salutări tuturor, cu mult drag. La 88 de ani, ce îmi mai doresc? Eu cred că e o întrebare fără răspuns, sănătatea e bună, atât. Ce va fi va fi.Dacă mă simt bine, mai urc pe scenă, îmi pot permite însă să și refuz. Dacă vreau, mă duc, la concerte, dacă nu, nu. A fost un an fructuos pentru mine, cu multe evenimente. Și niciodată nu am primit atâtea felicitări, prieteni, cunoștințe, de care am și uitat să existe, mi-au scris, m-au sunat. E frumos. Nu este nimic degeaba”, a spus artista, pentru Click.

Ce pensie primește Marina Voica după recalculare

Artista a recunoscut că trăiește decent, dar nu se aștepta la o creștere semnificativă a pensiei. Cu toate acestea, va primi o sumă mai mare de bani.

„Mi-a mai crescut un pic pensia, cu ceva bănuți, dar nu mă bazez pe ea, pe acești bani. Eu, de fapt, nu am o pensie pentru anii de muzică, ci am o pensie de urmaș, după soțul meu. Nu este mare, pentru că el a murit foarte tânăr, nu avea foarte mulți ani de muncă, dar mai și cânt, adaug bani. În plus, am o indemnizație de merit, destul de bună, deci pot să-mi permit să-mi cumpăr orice”, a mai menționat artista

Marina Voica nu poate rezista tentației de a face cumpărături. Chiar și acum, o bună parte din bani îi sunt alocați hainelor și pantofilor.

„Am această pasiune, nu pot renunța la ea, cheltuiesc mult pe haine, dar mai ales pe pantofi și pe încălțăminte de tip sport. Am zeci de perechi, nu mai știu pe unde să le depozitez, în căsuța mea din Breaza”, a mai adăugat aceasta.

Marina Voica este o legendă a muzicii ușoare românești, cunoscută pentru vocea sa captivantă și popularitatea de durată. A fost o figură proeminentă în scena muzicală românească timp de decenii, lăsând o amprentă de neuitat cu interpretările sale pline de suflet și melodiile atemporale.

După recalculare, Marina Voica spune că trăiește decent și că nu se aștepta la o modificare semnificativă a pensiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024