Prima pagină » Actualitate » Ce pensie ia Dumitru Dragomir, după recalculare: „Dacă n-ai contribuit, ciocu’ mic!”

Ce pensie ia Dumitru Dragomir, după recalculare: „Dacă n-ai contribuit, ciocu’ mic!”

04 sept. 2024, 10:36,
în Actualitate

Mulți pensionari sunt nemulțumiți de deciziile de recalculare ale pensiilor și au mers să se plângă la Casele Județene de Pensii. Nu este cazul fostului șef de la Liga profesionistă de Fotbal. Multă lume a rămas surprinsă când a aflat ce pensie ia Dumitru Dragomir după recalculare. Acesta avea o pensie foarte mare bazată pe contributivitate, iar acum a primit bani în plus la recalculare.

Ce pensie ia Dumitru Dragomir, după recalculare

După primirea deciziilor de recalculare a pensiilor, mulți pensionari au fost nemulțumiți, Mitică Dragomir nu este unul dintre ei. Acesta, deși avea o pensie foarte mare bazată pe contributivitate, a primit bani în plus la recalculare.

„Mi-a mai dat  25-30 de milioane vechi. Păi, bă, frate, dacă am plătit? Eu iau pe contribuție… .Mi-a făcut recalculare. Am avut salariu 15.000 dolari pe lună. Plăteam 6.000 la stat. Lună de lună. Păi, dacă  până la 70 de ani am avut salariul ăsta și am plătit la stat, n-am dreptul și eu să-mi iau? Ei au dat sau au au plătit? A, ălora care au plătit și le ia, e nedrept și să le dea banii înapoi. Dar care n-au contribuit și fac gălăgie, n-au bă dreptate! Ciocu’ mic!”, a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este unul dintre pensionarii de lux ai României. Acesta încasează trei pensii, conform declarațiilor sale. Pensiile constau în renta viageră de la sport, de câteva sute de euro, pensia de fost parlamentar în două legislaturi, de aproximativ 7.000 de lei și pensia pentru care a cotizat, care era în jur de 4.000 de euro înainte de recalculare, conform declarațiilor sale.

Cum își cheltuie Dumitru Dragomir banii din pensie

Mitică Dragomir a povestit cum reușește să cheltuiască veniturile pe care le încasează lună de lună.

Fostul președinte LPF menționează că îi ajută pe cei apropiați din banii pe care îi are și că traiul său este unul destul de modest, raportat la câștiguri.

„Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată. Nevastă-mea ia vreo 2.700 de lei. Aș putea trăi, fără să exagerez cu nimic, împreună cu nevasta mea, dacă aș plăti chiria și medicația, că suntem bătrâni, n-aș cheltui mai mult de 5.000-6.000 de lei pe lună. Niciodată nu am bani, pentru că atunci când am dau la nepoți”, a declarat Mitica Dragomir.

Fostul șef de la Ligă a adunat sume uriaşe din bani din construcţia de blocuri în zona de nord a Capitalei.

„Să cumperi pământ e singura afacere posibilă, sigură, în România. Nici narcoticele nu sunt mai bune decât pământul. Eu am cumpărat, de la Gigi Becali, acum un an cu 300 (euro, mp, n. red.) și acum e 500. Mi-a dat și 600 pe el. Peste 2 ani e 1000-1200“, a mai spus fostul şef al LPF care construieşte blocuri pe terenurile cumpărate de la Gigi Becali, în Pipera. Acesta este nelipsit de pe şantier şi îşi petrece o mare parte de timp într-o rulotă.

Acum, multă lume a rămas surprinsă când a aflat ce pensie ia Dumitru Dragomir, după recalculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *