Prima pagină » Cultural » Ce pensie are Gigel Frone, de la Românii au Talent. “Mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere…”

Ce pensie are Gigel Frone, de la Românii au Talent. “Mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere…”

13 sept. 2024, 08:49,
Cezar Bulgaru în Cultural

Gigel Frone, cunoscut din emisiunea Românii au talent, primește o pensie de boală de doar 1.200 de lei. Deși pare incredibil, artistul reușește să se descurce cu această sumă modestă și o sprijină financiar și pe sora sa. Chiar dacă este pensionat pe motive de sănătate, Gigel Frone continuă să lucreze pentru a-și completa veniturile.

Au trecut peste 10 ani de la participarea lui Gigel Frone la Românii au talent, iar faima considerabilă dobândită atunci îi este de folos și în prezent. Deși este pensionat pe caz de boală, cu gradul III, din cauza unui handicap locomotor congenital, artistul nu s-a lăsat descurajat și reușește să ducă o viață decentă cântând, completând astfel pensia mică pe care o primește de la stat.

Ce pensie are Gigel Frone

După succesul remarcabil de la Românii au talent, multe oportunități i s-au deschis lui Gigel Frone, iar artistul a valorificat din plin popularitatea câștigată în urma emisiunii de la PRO TV. El cântă în principal la evenimente și petreceri private, reușind astfel să își suplimenteze veniturile. În mod surprinzător, deși primește o pensie foarte mică, Gigel Frone locuiește la hotel și, mai mult, nu folosește banii proveniți din pensia de la stat.

„Primesc o pensie de 1.200 de lei lunar, pe caz de boală, dar nu o cheltuiesc eu, din acești bani trăiește sora mea din Onești, ea are nevoie acolo de bani, trebuie să o ajut, îi este și ei greu’, a mărturisit artistul pentru Click!

În ciuda veniturilor modeste, Gigel Frone reușește să se întrețină datorită talentului său natural, care îi permite să ducă o viață decentă. Artistul recunoaște că nu are pretenții mari și cântă oriunde este invitat.

„Eu mă mai descurc, mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere, mai primesc bani. Nu mulți, dar îi adun. Locuiesc la un hotel de când am venit în București, de 12 ani, plătesc și aici, mănânc prin oraș, câte un sendviș cu de toate. Nu îmi trebuie foarte multe’, a mai spus el pentru sursa citată.

Care este motivul pentru care nu s-a insurat până la 55 de ani

De peste un deceniu, artistul locuiește într-o cameră de hotel, iar în aceste condiții i-ar fi dificil să își întemeieze o familie. Deși a ajuns la vârsta de 55 de ani, Gigel Frone nu exclude posibilitatea de a-și face o familie în viitor, însă spune că, mai întâi, are nevoie de o locuință.

„Încă nu am o soție și multă lume mă judecă. Dar, ca să ai o familie, trebuie să fii responsabil, să ai niște bani, să ai o casă. Unde să-mi aduc soția, într-o cămăruță de hotel, așa cum locuiesc eu de 12 ani?
În plus, este dificil să cunoști o fată de treabă, eu nu prea ies, nu prea socializez, așa cum e acum tineretul, eu nu merg prin discoteci. După ce voi câștiga mai mulți bani și îmi voi lua o căsuță, mă voi gândi serios și la însurătoare. Momentan, mă descurc, îmi calc hainele singur’, a mai spus artistul pentru Click!

Gigel Frone are o pensie de doar 1.200 de lei, dar nu se plânge și caută meteu să își îmbunătățească veniturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`