Prima pagină » Cultural » Ce pensie are Anca Pandrea, la 77 ani! Cum reușește să se descurce fosta actriță

Ce pensie are Anca Pandrea, la 77 ani! Cum reușește să se descurce fosta actriță

05 iul. 2023, 09:01,
în Cultural

Anca Pandrea și Iurie Darie au format un cuplu vreme de 40 de ani, până la decesul regretatului actor, în anul 2012. Căsnicia lor a fost foarte admirată prin prisma relației frumoase pe care au avut-o, dar și datorită faptului că au avut una dintre cele mai longevive relații din lumea cinematografică din România.

Acum, actrița se descurcă cu pensia pe care o primește de la stat, de care nu se plângă, însă care nici nu e foarte mare. Actrița a vorbit despre cum reușește să facă greutăților vieții și care îi sunt micile motive de bucurie.

Ce pensie are Anca Pandrea, la 77 ani

În vârstă de 77 de ani, Anca Pandrea și-a angajat ajutor în casă, la curățenie și la gătit, lucru care îi ușurează foarte mult munca de zi cu zi, având în vedere că suferă de probleme de sănătate care o pun în dificultate.

„Nu debordez de sănătate, dată fiind și vârsta pe care o am, și nici de bani. Dar nici nu mă plâng! Am sprijinul unei doamne care mă mai ajută la gătit și la făcut curat prin casă. În rest, puțini amici și rare motive de bucurie”,   a declarat Anca Pandrea, conform Playtech.

Anca Pandrea  preferă să fie discretă în ceea ce privește venitul său lunar din pensie, însă a mărturisit că îi oferă posibilitatea să trăiască în pace, să nu ducă grija zilei de mâine sau să fie pusă în situația în care să ceară bani de la oameni pentru a se întreține.

„Nu am stat niciodată să spun câți bani am din pensie și nici nu m-am plâns dacă sunt prea puțini sau prea mulți. Nu că ar fi! Dar, tot ceea ce contează e până la urmă că până astăzi nu am ieșit în stradă, la cerșit!”,  a mai menționat fosta soție a îndrăgitului actor Iurie Darie, conform aceleiași surse.

Anca Pandrea a anunțat că a decis să nu mai poarte doliu

Nu mai încape îndoială că moartea lui Iurie Darie a lăsat un gol imens în inima Ancăi Pandrea. În tot acest timp, vedeta nu l-a uitat pe soțul său și a păstrat vie amintirea lui. Deși au trecut mai bine de 10 ani de când acesta a trecut în neființă, actrița a purtat întotdeauna doliu, dar și mai multe fotografii cu soțul său.

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Anca Pandrea  a decis să renunțe complet la doliu deoarece consideră că își face rău. Se pare că două persoane apropiate ar fi convins-o pe aceasta că soțul său este întotdeauna alături de ea, iar amintirea sa rămâne vie pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul timpului.

„M-au convins două persoane să nu mai port fotografia lui Iura, să nu mai port tot timpul negru, pentru că Iura este, oricum, lângă mine. Și îl chinui în primul rând pe el. Chiar așa mi-au spus: ‘Îl chinuiți pe domnul Darie. Pentru că domnul Darie este la graniță, la hotar. Nu poate să treacă nici la îngeri, dar nu poate să vină nici aici, pentru că nu mai are corp.

Și, deci, îl chinuiți. Și atunci, el stă pe umerii dvs. De aceea, vă îmbolnăviți atât de repede. Este bine să vă reinventați. Sunteți actrița Anca Pandrea’, Așa mi s-a spus, iar eu am înțeles”, a mărturisit Anca Pandrea pentru viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *