Prima pagină » Cancan » Ce pensie alimentară trebuie să plătească Marius Elisei. Oan Roman a vorbit despre cât de implicat este bărbatul în creșterea Isei

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Marius Elisei. Oan Roman a vorbit despre cât de implicat este bărbatul în creșterea Isei

03 oct. 2023, 09:15,
în Cancan

Oan Roman a vorbit despre cât de implicat este Marius Elisei în creșterea Isei, dar și despre ce pensie alimentara trebuie să plătească acesta. Atunci când părea că, conflictul a fost rezolvat și Marius Elisei și Oana Roman își  pot continua să viețile în armonie, apare o nouă situație tensionată.

La doar o zi de când s-a mutat din casa Oanei, aceasta îl acuză că nu se implică suficient în creșterea fiicei lor.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Marius Elisei

În legătură cu acest aspect, Oana spune că fostul ei partener o vizitează foarte rar pe Isa și nu contribuie financiar în mod adecvat, suma alocată pentru întreținerea Isei, suma fiind oricum una mică.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

De câte ori au încercat cei doi să se împace?

După despărțirea lor, în mare secret, Oana și Marius au încercat în mod repetat să reconstruiască relația.

Asta s-a întâmplat până la începutul lunii septembrie, când amândoi au realizat că nu există nicio șansă de reconciliere. Diferențele de gândire sunt prea mari. În timp, sentimentele s-au estompat pentru amândoi. Oana a exprimat acest lucru în mod clar, iar faptul că el are deja o nouă relație spune multe despre situație.

„Au fost încercări de împăcare, dar nu au funcționat, nu este cazul să mai pierdem din timpul nostru în ceva ce se vede că nu are nicio șansă.”, a continuat Oana Roman.

Oana Roman a făcut publice mai multe mesaje de la fostul soț

Prezent în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, Marius Elisei a spus că și-a dorit să se împace cu Oana de dragul copilului, acesta fiind un „familist” convins, cum s-a autodeclarat. Totuși, iată că Oana s-a arătat nemulțumită de aceste afirmații și a decis să dea cărțile pe față. Aceasta a declarat pe InstaStory că nu suportă minciuna și că nu acceptă ca Isa să fie folosită în răzbunarea lui Elisei față de ea.

Vedeta a afirmat că Marius și-a dorit, de fapt, împăcarea nu de dragul Isabelei, ci pentru că încă era topit după fosta sa soție. Mai mult, aceste încercări de a-și arăta dragostea și a reface relația vin în contextul în care sentimentele Oanei erau de mult apuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *